Εξέταση DNA στον 17χρονο Αφγανό

09:01 28/5/2013 - Πηγή: TNSite

Στόχος είναι να εξακριβωθεί η πραγματική του ηλικία, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε ενήλικο άτομο αν και τα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφερε μαζί του αναφέρεται ότι είναι 17 χρόνων. Οι αρχές εκτιμούν ότι εσκεμμένα δηλώνονται μικρότεροι ώστε να έχουν την εύνοια του νόμου.

Στο μεταξύ, στο σώμα του υπάρχουν τατουάζ με ναζιστικά σύμβολα, όπως μια σβάστικα. Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R), όπως αναφέρουν τα «Νέα». Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων – , ενώ στο

θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί.

Τα ναζιστικά σύμβολα τράβηξαν την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του, ωστόσο ο ίδιος αν και δήλωσε μουσουλμάνος, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για τους λόγους που έχει στο κορμί του τέτοιου είδους τατουάζ.

Για την επίθεση στην άτυχη Σπυριδούλα είπε: «Την πέταξα γιατί φώναζε βοήθεια. Τρόμαξα όταν είδα να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο την ώρα που είχα πάρει την τσάντα της. Εκείνη συνέχιζε να φωνάζει και για να της κλείσω το στόμα την πέταξα στα βράχια».

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού εκτός κινδύνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα