Φωτό: Το «Πρώτο θέμα» και ο Παύλος Φύσσας ν΄αργοσβήνει στην αγκαλιά της συντρόφου του

20:49 21/9/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Παύλος Φύσσας αργοσβήνει στην αγκαλιά της φίλης του δευτερόλεπτα μετά το δολοφονικό χτύπημα του Ρουπακιά. Η φωτογραφία δημοσιεύεται αύριο από την εφημερίδα «Πρώτο θέμα» και συγκλονίζει. Είναι οι τελευταίες στιγμές του νεαρού ράπερ στην αγκαλιά της συντρόφου του…η οποία τον έχει αγκαλιά και περιμένει το θαύμα. Ένα θαύμα που δυστυχώς ποτέ δεν ήρθε.

Η εικόνα είναι συγκλονιστική και συνιστά για μένα τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία της εφημερίδας. Δεν είμαι εδώ για να εξυπηρετήσω πολιτικά συμφέροντα. Δεν το έχω κάνει ποτέ στην δημοσιογραφική καριέρα μου. Δε θα το κάνω 22 χρόνια μετά.

Οφείλω

ωστόσο να πω σε όλους εκείνους του υποκριτές που ανώνυμα εδώ και λίγες ώρες βγάζουν χολή για τους συναδέλφους μου στην εφημερίδα πώς είναι το ίδιο υποκριτές όσο υποκριτές είναι και όλοι εκείνοι που νίπτουν σήμερα τας χείρας τους…για την κομματική και ακραία ανατροφή του κατηγορουμένου.

Είναι το ίδιο υποκριτές με όλους εκείνους που βγαίνουν κάθε βράδυ στα παράθυρα των δελτίων απολαμβάνουν ακόμη και σήμερα παχυλούς μισθούς και το μόνο που γνωρίζουν είναι να κάνουν κριτική απο τα παράθυρα χωρίς ποτέ να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές και να αισθανθούν τις ανάγκες του κόσμου. Και όταν κάποια στιγμή βγαίνουν απο το χρυσό κουκούλι τους…το κάνουν πάντα με συνοδεία…

Είναι τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία η εικόνα…Είναι ένα βήμα πιο πέρα απο τα συνεχή ρεπορτάζ μέσα στην εβδομάδα άλλων εφημερίδων που φώτισαν το γεγονός. Και έτσι οφείλουμε όλοι οι δημοσιογράφοι να το εκλάβουμε. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Χωρίς φθόνο. Χωρίς «πίσω κείμενο». Χωρίς ανώνυμες χυδαιότητες…

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα