Γδυθείτε για να…κοιμηθείτε!

05:42 25/7/2013 - Πηγή: TNSite

Πέστε στο κρεβάτι γυμνοί, εάν θέλετε να κάνετε καλό στον εαυτό σας! Ειδικοί επισημαίνουν πως όταν κάποιος κοιμάται γυμνός ωφελεί τη σωματική και ψυχική του υγεία!

Γύμνια στον ύπνο = φάρμακο αντιγήρανσης, γερά οστά και φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά

Η πτώση της θερμοκρασίας του σώματος την ώρα του ύπνου είναι φυσική και αναγκαία για τον οργανισμό μας. Και μπορεί στους περισσότερους να αρέσει η ζεστασιά τη νύχτα στο κρεβάτι, όμως οι επιστήμονες τονίζουν ότι η θερμοκρασία του υπονοδωματίου δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 21 βαθμούς Κελσίου. Ο λόγος; Με αυτή τη θερμοκρασία

μπορεί να απελευθερωθούν βασικές αντιγηραντικές ορμόνες καθώς και αυξητική ορμόνη.

Επίσης όταν φοράμε πολύ ζεστά ρούχα τη νύχτα, δεν αφήνουμε να «δουλέψουν» ορμόνες, οι οποίες επισκευάζουν τις φθορές που έχουν υποστεί την ημέρα τα οστά, το δέρμα και οι μύες μας.

Όταν ένα ζευγάρι κοιμάται γυμνό τότε παράγεται οξυτοκίνη, η γνωστή ορμόνη της αγάπης. Αυτή η ορμόνη αυξάνεται μέσω του μασάζ, της αγκαλιάς, της σεξουαλικής επαφής αλλά και όταν ένα ζευγάρι κοιμάται μαζί γυμνό. Τι κάνει; Αυξάνει την ερωτική επιθυμία, μειώνει το άγχος και σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο χαρούμενοι!

Γενικότερα τέλος, η γύμνια στον ύπνο βοηθά να κοιμόμαστε καλύτερα. Και αυτό καθώς κάποιες μορφές αϋπνίας σχετίζονται με την αδυναμία του σώματος να κρυώσει αρκετά κι έτσι να βυθιστούμε σε βαθύτερα στάδια ύπνου. Βγάλτε τα περιττά και κοιμηθείτε… μόνο έτσι θα απολαύσετε σημαντικά οφέλη!

iatros4u

Keywords
Τυχαία Θέματα