Για την απόκτηση του Καββαδά κινείται ο Ολυμπιακός

13:57 27/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ένα θέμα που απασχολεί τον μπασκετικό Ολυμπιακό είναι το τι θα γίνει τελικά με το θέμα του ψηλού. Μέχρι πρόσφατα, θεωρούταν δεδομένο ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Σίμονς, ο οποίος τραυματίστηκε στις 8 Νοεμβρίου στο ματς με τη Σιένα στην Ιταλία για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.

Ο Αμερικανός υπέστη εξάρθρωση ώμου, ύστερα από τη σύγκρουση με τον Ντάνιελ Χάκετ και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αρχικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τονίσει πως δεν θα γίνει κίνηση για αντικαταστάτη του πρώην παίκτη της Καβάλας. «Ο γιατρός λέει ότι σε 7-8 ημέρες θα μπει στην προπόνηση. Δεν είχαμε πρόθεση να πάρουμε παίκτη. Η εισήγηση μου ήταν να μην πάρουμε παίκτη και έγινε δεκτή. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις για κάθε ενδεχόμενο. Αν γυρίσει και είναι υγιής δεν θα πάρουμε. Αν όχι τα πράγματα θα είναι αλλιώς», επαναδιατύπωσε μετά το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πάτρας ο Έλληνας τεχνικός, αφήνοντας ανοικτό ένα μικρό… παραθυράκι.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προχωρήσει το θέμα του σέντερ και πριν να ξεκαθαρίσει αν είναι απόλυτα υγιής ο Σίμονς. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε χθες(26/11) κινητικότητα για τον Βασίλη Καββαδά του Πανιωνίου, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι του 2012 και δεν είναι απίθανο οι «ερυθρόλευκοι» να «τρέξουν» άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

Πρόκειται για παίκτη από την Basketleague, αλλά πλέον υπάρχει η δυνατότητα με βάση τον νέο κανονισμό να πάρει ομάδα της Α1 παίκτη από άλλη ομάδα της κατηγορίας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα