Γνωστή τραγουδίστρια: Πάντα μου άρεσαν οι σκληροί και παχουλοί άντρες

12:28 23/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ότι είναι ευτυχισμένη και ότι δεν μετάνιωσε που έκανε την κόρη της σε μικρή ηλικία δήλωσε η τραγουδίστρια που βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή «Θα μπορούσα κάποια πράγματα να τα κάνω σε αυτή την ηλικία αλλά δεν μετάνιωσα γιατί έχω μια κόρη θεά που είναι δέκα χρονών και ζω την απόλυτη ευτυχία ! Βέβαια δεν έζησα παιδικά χρόνια κάποια πράγματα τα έκανα πολύ γρήγορα… Μαμά έγινα όχι επειδή βιαζόμουν αλλά επειδή ήμουν ερωτευμένη… Η μαμά μου βέβαια δεν ήθελε να παντρευτώ αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι αφού χτύπησε την πόρτα ο έρωτας!» είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως της

αρέσουν οι γεματούληδες… «Πάντα μου άρεσαν οι άνθρωποι που είναι παχουλοί. Για αυτό και γουστάρω πολύ τον Σταρόβα».

«Μου αρέσει ο άντρας να είναι τόσο σκληρός μέχρι που το χτύπημά του να είναι χάδι. Δεν με έχει χτυπήσει ποτέ άντρας. Αλλά σε ένα τσακωμό για θέμα ζήλιας παίζει πάντα ένα χαστουκάκι σε μια σχέση και είναι και ωραίο αλλά μέχρι εκεί.» είπε καταλήγοντας ομολογώντας επίσης πως νιώθει τύψεις που δουλεύει πολύ και λείπει στην κόρη της.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα έχει ακούσει για το πολύ ακριβό αμάξι της αλλά και τα άσχημα σχόλια για την ίδια η τραγουδίστρια δεν δίστασε και απάντησε σε όλα

Δείτε εδώ ποια είναι και τι άλλο είπε

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα