Γρηγόρης Αρναούτογλου: Και πατέρας και γαμπρός!

22:09 9/4/2013 - Πηγή: TNSite

Μπορεί μέχρι τώρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ήταν ένας ορκισμένος εργένης και καμία γυναίκα να μην κατάφερε να τον κάνει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς, όμως όπως φαίνεται ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε στο πρόσωπο της Κατερίνας Κόκλα την γυναίκα της ζωής του, αλλά και την γυναίκα με την οποία θέλει να κάνει οικογένεια.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, αφού η αγαπημένη του Κατερίνα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της καθώς βρίσκεται στην έκτη εβδομάδα. Το ευχάριστο

γεγονός επιβεβαίωσε στενό, φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον του Γρηγόρη με το οποίο επικοινώνησε η "Μεσημεριανή Μελέτη."

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και συζούν ήδη στο σπίτι του παρουσιαστή στην Πεντέλη. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η "Μεσημεριανή μελέτη", ήδη το ζευγάρι έχει αρχίσει να σχεδιάζει και το γάμο του, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σύντομα στη Νάξο που είναι τόπος καταγωγής της νύφης αλλά και το μέρος όπου γνωρίστηκαν.

Πριν λίγες μέρες ο Γρηγόρης στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό mou», συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε:

«Τώρα με την Κατερίνα έχω βρει τον άνθρωπό μου. Κάνω όνειρα για οικογένεια. Είμαστε κοντά, θα τα πούμε σε λίγο καιρό. Δεν θέλω να πω "είμαι κοντά" και του χρόνου να πω το ίδιο, είναι γελοίο. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Την Κατερίνα δεν την έχουν γνωρίσει οι γονείς μου. Μόνο η μητέρα μου, μία φορά. Εγώ έχω γνωρίσει τους γονείς της. Δεν θέλω να κάνω αρραβώνα, κατ' ευθείαν γάμο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα φαίνεται πως βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της σχέσης τους!

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα