Η απολογία Πατέλη στο NEWS 247: Ο Μιχαλολιάκος με ήξερε με το όνομά μου

18:56 3/10/2013 - Πηγή: TNSite

Σύμφωνα με τα έγγραφα της απολογίας, που έχει στη διάθεσή του το NEWS 247, o Γ. Πατέλης ενημέρωσε αμέσως τον "περιφερειάρχη του", όπως τον χαρακτηρίζει, Γιάννη Λαγό.

Ερωτηθείς αν ενημέρωσε κάποιον άλλο, απάντησε αρνητικά.

"Όχι με δική μου πρωτοβουλία, αλλά όσοι με κάλεσαν το έμαθαν από μένα. Πριν το περιστατικό έστειλα μηνύματα σε διάφορους συναγωνιστές, προκειμένου να ενημερωθούν για την επίσκεψη του Αρχηγού στα γραφεία μας που θα γινόταν την Πέμπτη", υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Νίκος Μιχαλολιάκος, τον ήξερε.

"Ο αρχηγός γνώριζε ότι εργαζόμουν στα κεντρικά γραφεία, με ξέρει με το ονοματεπώνυμό μου. Επίσης γνωρίζει ότι είμαι υεπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γ. Πατέλης αναφερόμενος στα τηλεφωνήματα, που έκανε από τα γραφεία του κόμματος, μια μέρα μετά τη δολοφονία Φύσσα, σημείωσε ότι έπαιρνε στο σπίτι του, επειδή η σύζυγος Ρουπακιά βρισκόταν έξω από το σπί τι του και φώναζε να της παραδώσουν κάποια τσάντα με έγγραφα μέσα.

"Κάλεσε την Αστυνομία και ήρθε ο Εισαγγελέας. Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι μας και δεν βρέθηκε η τσάντα αυτή. Δεν εγκατέλειψα εκείνη την ώρα την εργασία μου, διότι επελήφθη του περιστατικού ο δικηγόρος του κόμματος, ο οποίος πήρε μαζί του και τον βουλευτή Κουζήλο, ο οποίος κατέβαινε για υπόθεση στη Νίκαια, αφού η Εισαγγελέας θα ενεργούσε έρευνα και στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια".

Κλείνοντας την απολογία του, ο Γ. Πατέλης χαρακτήρισε την οικογένειά του ως "κλασική ελληνική οικογένεια".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα