«Η νίκη ήταν ομαδική υπόθεση»

20:22 23/9/2013 - Πηγή: TNSite
Η Σίτι έκανε... πλάκα στην συμπολίτισσά της και το 4-1, υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο.

Το «χορό» άνοιξε ο Σέρχιο Αγουέρο πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ φρόντισε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να πετύχει ακόμα ένα, «σφραγίζοντας» με αυτό τον τρόπο τον θρίαμβο της Σίτι.

Αναμφίβολα λοιπόν ο Αργεντινός ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, με τον ίδιο να επισημαίνει ωστόσο πως η μεγάλη νίκη κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς

«Το

πιο σημαντικό είναι τα γκολ μας έδωσαν τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά κόντρα στη Γιουνάιτεντ», δήλωσε αρχικά ο Αγουέρο και τόνισε στη συνέχεια: «Όλη η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά. Η άμυνα επίσης. Όλοι είμαστε μία ομάδα, δεν υπάρχουν ξεχωριστοί ήρωες. Όλοι είμαστε ήρωες, ακόμα και οι παίκτες στον πάγκο. Το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Μεταξύ άλλων ο στράικερ της Σίτι στάθηκε στο γεγονός πως παρά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα συνέχιζε να πιέζει.

«Θέλαμε πολύ τη νίκη και αυτό μας οδήγησε εκεί. Είχαμε κίνητρο και αυτό μας βοήθησε να παίξουμε δίχως άγχος. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τα πάντα. Η σιγουριά και η συμπεριφορά της ομάδας ήταν πολύ καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι νικάγαμε 2-0, συνεχίσαμε να παίζουμε καλά».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα