Η Ολίβια Ουάιλντ πίνει λίγη μπύρα παραπάνω

15:01 21/6/2013 - Πηγή: TNSite

O Tζo Σουάνμπεργκ (V/H/S, LOL, Nights and Weekends, Kissing on the Mouth) δοκιμάζει να γυρίσει μια ρομαντική κομεντί ισορροπώντας ανάμεσα στο indie ύφος του και στη λάμψη αναγνωρίσιμων ονομάτων όπως της Ολίβια Ουάιλντ και της Άννα Κέντρικ. Οι δυο τους μαζί με τους Τζέικ Τζόνσον και Ρον Λίβινγκστον συνθέτουν ένα κουαρτέτο φίλων και αγαπημένων ζευγαριών που η σχέση τους διαταράσσεται απο την πιο στενή από το επιτρεπτό φιλία ανάμεσα στους χαρακτήρες που υποδύονται η Ουάιλντ κι ο Τζόνσον. Στο χέρι όλων ένα ποτήρι

μπύρα.

Μια ακόμα ταινία για τις σχέσεις, τη δυσκολία να βρεις αυτό που θέλεις, αλλά και να το αναγνωρίσεις όταν το βρεις, για την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων και την παραβίαση των ορίων. Όλα αυτά συμβαίνουν με φόντο μια ζυθοποιία, όπου εργάζονται οι δυο πρωταγωνιστές. Όπως φαίνεται από το πρώτο τρέιλερ η σχέση τους θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από «Drinking Buddies» αν δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στη ζωή τους. Τα πράγματα γίνονται πιο ασφυκτικά όταν η κουβέντα περί γάμου πέφτει στο τραπέζι για το ένα ζευγάρι την πιο ακατάλληλη στιγμή που τα «φιλαράκια» θα μείνουν μόνοι για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Η Ολίβια Ουάιλντ δείχνει πιο ώριμη και κουλ από ποτέ, η Άννα Κέντρικ είναι πάντα το έξτρα ταλέντο που κάνει μια κομεντί να ξεφεύγει από το mainstream, η δροσερή μπύρα ρέει άφθονη -ό,τι πρέπει για καλοκαιρινές θερμοκρασίες- και η ταινία αναμένεται στην Αμερική τον Αύγουστο και στη Βρετανία το Νοέμβριο.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα