Η σέξι μαμά Νάταλι Θάνου μας παρουσιάζει τον γιο της Άρη!

10:01 16/9/2013 - Πηγή: TNSite

Η σέξι μαμά Νάταλι Θάνου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον μονάκριβο γιο της Άρη!

Η 29χρονη τραγουδίστρια και πρώην Playmate μίλησε στο people για τον μεγάλο έρωτα με τον σύζυγο της Δημήτρη Καρέλα, αλλά και για την απόφαση να αποκτήσουν τόσο γρήγορα ένα παιδί.

"Αισθανθήκαμε πως ήμασταν φταγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μπορεί για κάποιους να ακουγόταν σαν μια τρελή απόφαση, αλλά το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ".

Λίγες εβδομάδες μετά, το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης ήταν θετικό. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της ένιωσαν απεριόριστη συγκίνηση και ενθουσιασμό.

"Στην Αμερική πήγα για διακοπές, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, γνώριζα διάφορους καλλιτέχνες με την προοπτική μιας καλής συνεργασίας. Επέστρεψα στην Ελλάδα, για να κάνω το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μου, ενώ είχα σκοπό να ξαναγυρίσω στις ΗΠΑ. Τότε, όμως, γνώρισα τον Δημήτρη και ανατράπηκαν όλα" παραδέχεται η Νάταλι Θάνου.

Σχετικά με την μητρότητα η Νάταλι Θάνου παραδέχεται: «Μεγαλώνω κι εγώ μαζί με τον Άρη. Χάρη στο γιό μου έμαθα την αξία της υπομονής. Πιο πριν ήμουν απίστευτα ανυπόμονος άνθρωπος. Είναι μαγικό τελικά πως ένα μωρό μπορεί να σ’αλλάξει!»

Η Νάταλι, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως μόλις τέσσερις μήνες μετά την γέννα κατάφερε να χάσει τα 13 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη. "Έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Δεν κάνω καθόλου διατροφή. Τρώω τα πάντα. Πίτσες, ψωμί, γλυκά! Όταν θέλω, βέβαια, να είμαι τελείως στεγνή, προτιμώ ψητό κοτόπουλο και μπρόκολο, αλλά τώρα δεν με απασχολεί καθόλου. Με βοήθησε, όμως, που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκανα γιόγκα, έπινα πολύ νερό και περπατούσα".

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα