Η Συνατσάκη έγινε ... καλόγρια!

06:36 29/6/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, εκείνο που θέλεις για φίλη, να της εξομολογείσαι τα μυστικά σου, ευσεβής πόθος των alternative αγοριών αλλά και των καναλιών, μια και είναι από τα πιο έξυπνα πρόσωπα της τηλεόρασης. Αυτήν τη φορά όμως η Μαίρη Συνατσάκη γίνεται talk of the town για μία πλευρά της που δεν γνωρίζαμε, τη sexy, την άγρια.

Η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται για το www.andro.gr (στον φακό του φωτογράφου Γιάννη

Μπουρνιά) και ποζάρει με αισθησιακά μαύρα εσώρουχα, body που αγκαλιάζει γλυκά το κορμί της, ζαρτιέρες αλλά και κάλυμμα κεφαλιού καλόγριας. Αν και δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους projects, βλέποντας τις φωτογραφίες, διαπιστώνουμε ότι η Μαίρη μάλλον δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε με τις πόζες ούτε με τα λιγοστά ρούχα που φόρεσε. Σαν επαγγελματίας μοντέλο, πλασάρεται στον φακό (ενδεχομένως και να την ενέπνευσε ο χώρος, αφού η φωτογράφηση έγινε στο fashion workshop της Βίκυς Καγιά) και ξυπνάει πρωτόγονα ένστικτα στα αρσενικά.

Η Mairoboo, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, φαίνεται ότι έχει εξοικειωθεί πια με την εικόνα του σώματός της, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν ένιωθε και τόσο άνετα με τα πόδια της, που τα έβλεπε... αρκετά μυώδη. Μάλιστα, με το χιούμορ που τη διακρίνει είχε πει ότι είναι... κοντοκλώτσα και πως οι γάμπες της είναι τεράστιες. «Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα γυμναζόταν, οπότε, ακόμη κι αν περάσει λίγος καιρός τεμπελιάς, μπορώ να επανέλθω γρήγορα, γιατί το σώμα έχει μνήμη» δήλωνε πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια, η οποία έκλεψε την παράσταση στα Mad Video Music Awards, χορεύοντας με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και αποκαλύπτοντας τους γυμνασμένους κοιλιακούς της. Το γεγονός ότι έχει καταφέρει να έχει υγιή και fit σιλουέτα οφείλεται στον χορό, με τον οποίο ασχολείται εδώ και έναν χρόνο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε δώσει και παράσταση με τη σχολή της, ενώ περιχαρής είχε ποστάρει στο προσωπικό της blog βίντεο με τα χορευτικά της κατορθώματα.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα