Η Τζέσικα Τσάστεϊν στοιχειώνει τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο!

01:23 9/4/2013 - Πηγή: TNSite

Η Τζέσικα Τσάστεϊν των οσκαρικών υποψηφιοτήτων και των διαφορετικών κινηματογραφικών ειδών έχει ήδη ένα θρίλερ στο ενεργητικό της, το οποίο θέλεις δε θέλεις θυμάσαι από τις «στοιχειωτικές» εικόνες της χαρακτηριστικής κοκκινομάλλας πρωταγωνίστριας με μαύρα κοντά μαλλιά. Ο παραγωγός της ταινίας Γκιγιέρμο ντελ Τόρο εκτίμησε περισσότερα στοιχεία στη νεαρή ηθοποιό από το χρώμα της περούκας της και καλεί την Τσάστεϊν στο δικό του στοιχειωμένο σπίτι με ένα ρόλο στο «Crimson Peak».

Ο μετρ του φανταστικού τρόμου έχει εδώ και

λίγο καιρό ανακοινώσει την ταινία του ως «φόρο τιμής στα μεγάλα φιλμ τρόμου του ’60 με τα οποία μεγάλωσα», αναφέροντας παραγωγές όπως το «The Haunting» του Ρόμπερτ Γουάιζ και το «The Innocents» του Τζακ Κλέιτον. «Νομίζω ότι το κοινό σήμερα έχει συνδυάσει τον τρόμο με b-movies και χαμηλού προϋπολογισμού ανεξάρτητες παραγωγές. Θέλησα αυτή η δουλειά μου να τους θυμίσει λίγο το παρελθόν» λέει ο δημιουργός του «Λαβύρινθου του Πάνα», που ολοκληρώνει στο μεταξύ το φουτουριστικό «Pacific Rim». Η Τσάστεϊν (η οποία γυρίζει την κλασική «Δεσποινίδα Τζούλια» με τον Κόλιν Φάρελ και θα εμφανιστεί στο πλευρό του Τζέιμς Μάκαβοϊ για την «Εξαφάνιση της Έλινορ Ρίγκμπι», θα βρεθεί στα πλατό του Ντελ Τόρο με την Έμα Στόουν, τον Τσάρλι Χάναμ (του Sons of Anarchy)και τον Μπένεντικτ Κιούμπερμπατς που «κλείδωσε» στην παραγωγή την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το σενάριο που ο ίδιος ο Γκιγιέρμο συνέγραψε μαζί με το σταθερό συνεργάτη του Μάθιου Ρόμπινς, η κεντρική ηρωίδα είναι μια γυναίκα που ανακαλύπτει προς έκπληξή της ότι ο σύζυγός της μάλλον δεν είναι αυτός που νομίζει. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη διανομή των ρόλων, αλλά και τις λεπτομέρειες της πλοκής. Αναμένουμε.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα