Ιδανική ευκαιρία απόδρασης στις Σπέτσες

14:22 26/4/2013 - Πηγή: TNSite
Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το σφύριγμα της έναρξης του 1ου Spetsathlon του αγώνα Τριάθλου που φιλοξενούν οι Σπέτσες.

Το Σάββατο, στις 27 Απριλίου, στις 11 το πρωί, εκατοντάδες αθλητές θα βρεθούν στην εκκίνηση αυτού του απαιτητικού από κάθε άποψη αθλητικού event για να συμμετάσχουν στους δύο αγώνες, Spetses Triathlon Sprint και Spetses Triathlon Endurance ενώ για τους λιγότερο μυημένους στον κόσμο του Τρίαθλου, υπάρχει και η δυνατότητα σκυταλοδρομίας με ομάδες δύο ή τριών ατόμων.

Οι Σπέτσες που

εδώ και καιρό έχουν κερδίσει τον τίτλο του ιδανικού νησιού για αθλητικές διοργανώσεις με το Spetses mini Marathon κάθε Οκτώβριο, υπόσχονται με το Spetsathlon να προσφέρουν στους αθλητές άλλη μία υπέροχη εμπειρία.

Το κολύμπι στα καταγάλανα νερά, η ποδηλασία του γύρου του νησιού και το τρέξιμο στην παραλιακή διαδρομή των Σπετσών, προσφέρουν την τέλεια βάση για μία διοργάνωση που θα μείνει αξέχαστη.

Την Παρασκευή του βράδυ στις Απριλίου, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να διασκεδάσουν στο Melissa Pasta Night, καταναλώνοντας και τους απαραίτητους υδρογονάνθρακες, ενώ το Σάββατο το βράδυ, μετά τον αγώνα και την απονομή, ένα BBQ Party με δυνατή μουσική, θα ολοκληρώσει το αξέχαστο αθλητικό Σαββατοκύριακο.

Επίκεντρο των αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων είναι το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel που από τη θρυλική του verandah, προσφέρει exclusive θέα σε ότι συμβαίνει στον αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του Spetsathlon οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν στα διάσημα bar και club του νησιού. Οι πιο ψαγμένοι θα επισκεφτούν τα ιστορικά σημεία του νησιού, όπως το Μουσείο της Μπουμπουλίνας και το αρχοντικό Χατζηγιάννη-Μέξη, ενώ με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν γρήγορα, μία βουτιά στις παραλίες σίγουρα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Οι Σπέτσες κινούνται ήδη σε ρυθμούς καλοκαιριού, και αυτό το σαββατοκύριακο μοιάζει η ιδανική ευκαιρία για την πρώτη πραγματικά ηλιόλουστη βόλτα εκτός των τειχών, είτε είστε είτε δεν είστε αθλητές! Μην τη χάσετε.

Δείτε τον αγώνα να εξελίσσεται live στο facebook.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα