«Καλύτερος Ολυμπιακός την Παρασκευή»

16:15 18/4/2013 - Πηγή: TNSite
Ο τρίτος προημιτελικός της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό έχει τελειώσει και ο Τζαμόν Λούκας μετά από μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση στη φετινή διοργάνωση, απολαμβάνει την παρέα της οικογένειάς του, μιλώντας για το παιχνίδι. Το άγχος του πρόωρου αποκλεισμού έχει φύγει από τις πλάτες του, αλλά γνωρίζει ότι η τουρκική ομάδα έχει δρόμο να διανύσει αν θέλει να κάνει την πλήρη ανατροπή και να είναι αυτή που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Final Four.

Πως

εξήγησε όμως στο www.sportfm.gr ο Αμερικανός γκαρντ την αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας του στον τρίτο αγώνα της σειράς; «Από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας, νιώθουμε πολύ καλύτερα. Βάλαμε πολλά μακρινά σουτ κάτι που δεν έγινε στα παιχνίδια στην Αθήνα και ισορροπήσαμε πολύ σε όλους τους τομείς της στατιστικής. Θεωρώ ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και βγάλαμε στο παρκέ αυτά που μπορούμε και ξέρουμε να κάνουμε. Κάπως έτσι ήρθε το 2-1, αλλά για να καταφέρουμε τον τελικό στόχο της πρόκρισης θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην απόδοση του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε βαρόμετρο για το παιχνίδι της ελληνικής ομάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι έχασε πολλά σουτ για την κλάση του, όμως δεν νομίζω ότι έπαιξε άσχημα. Όσο ήταν στο παρκέ αξιοποιούσε σωστά τους συμπαίκτες του και τα έδινε όλα στην άμυνα. Εμείς απλά είχαμε περισσότερο πάθος στην άμυνα, μαζέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ που μας έδωσαν έξτρα κατοχές. Είχαμε και τη βοήθεια του κόσμου και ελέγξαμε καλύτερα το ματς», τόνισε ο Λούκας, που αναφορικά με το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι, επεσήμανε: «Ασφαλώς και περιμένω να παίξει διαφορετικά. Λογικά θα βγάλει και πάλι σκληράδα ως ομάδα και θα βελτιωθεί στους τομείς που δεν τα πήγε καλά. Είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, έχει μεγάλη εμπειρία και θα κάνει τα πάντα για να μην γυρίσει η σειρά στην Ελλάδα».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα