Καρατζαφέρης: Είμαι έτοιμος να σκουπίσω σκάλες στο Μαξίμου αν αλλάξει ο Σαμαράς

19:07 5/10/2013 - Πηγή: TNSite

"Ο ένας λόγος που έσπευσε η κυβέρνηση ήταν γιατί πληροφορήθηκε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος είχε μαζέψει σε ορισμένες περιφέρειες όλους τους πολιτευτές και είχε πάρει παραιτήσεις και ετοιμαζόταν τη Δευτέρα να τις πάει στη Βουλή. Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν ήθελε με τίποτα εκλογές.

Τώρα, αν ο Μιχαλολιάκος

είναι έξυπνος, θα παραιτήσει έναν. Δεν χρειάζεται να παραιτήσει δέκα. Έναν θα παραιτήσει να πάει να καταγράψει το ποσοστό, όχι το δικό του που θα είναι πολύ μεγαλύτερο ή λίγο μεγαλύτερο, αλλά σαφώς μεγαλύτερο, αλλά για να δείξει την ανεπάρκεια των κυβερνώντων κομμάτων. Εκεί είναι η ιστορία. Δεν το κάνουν βέβαια γιατί έχουν μπλεχτεί, έχουν φοβηθεί...

Είχαν αποφασίσει να απαγορεύσουν τις εκλογές δια νόμου, δηλαδή τρελά πράγματα. Αυτά δεν γίνονται. Μην έχετε καμιά ψευδαίσθηση. Με λύπη το λέω. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι μπροστά και πιστεύω θα είναι ολέθριο αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα. Η υπάρχουσα κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική και ρότα. Αν κάνει εκλογές ο Σαμαράς και παραδώσει τη χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ουρά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υπόλογος", υπογράμμισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σημείωσε ακόμα πως όσο επικίνδυνο ήταν "να μας καθίσει στον σβέρκο η Χρυσή Αυγή, τόσο επικίνδυνο είναι να κάνει αντισυνταγματικές κινήσεις η Νέα Δημοκρατία".

Ερωτηθείς τι θα κάνει σε περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς του ζητήσει τη βοήθειά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε πως είναι έτοιμος να σκουπίσει σκάλες στο Μαξίμου αν αλλάξει πολιτική. "Θα στηρίξω, αν αλλάξει πολιτική", υπογράμμισε.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα