«Κλείνει» Κοροβέση, παίρνει και στόπερ

09:00 24/6/2013 - Πηγή: TNSite
Μια… ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή εν όψει της επόμενης σεζόν, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση του οποίου τον αντάμειψε με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Ωστόσο, στον «Δικέφαλο του Βορρά» έβλεπαν με καλό μάτι την περίπτωση του νεαρού αμυντικού και οι Ηπειρώτες ψάχνουν για ρευστό μετά την αρνητική απάντηση της UEFA στη συμμετοχή

τους στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εκτός, όμως, από τον Κοροβέση, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός, προέρχεται από το εξωτερικό και ήδη βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα!

Η διοίκηση του συλλόγου φέρεται να είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος είναι περίπου 23 ετών και στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα μεγάλης ομάδας.

Μάλιστα, η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη που απομένει να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα