Κλεμμένα όνειρα: Μια νέα συναρπαστική σεζόν ξεκινάει

13:35 25/9/2013 - Πηγή: TNSite

Οι μάσκες πέφτουν και η ώρα της κάθαρσης αρχίζει να πλησιάζει... Ενοχα μυστικά αποκαλύπτονται και όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις αποφάσεις του παρελθόντος και με τις πράξεις τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή πρεμιέρα των «Κλεμμένων ονείρων» έχει ξεκινήσει και απ' ό,τι όλα δείχνουν, πρόκειται για την πιο συναρπαστική σεζόν της σειράς. Θέματα ζωής και θανάτου βλέπουν το φως και μέσα από μια μεγάλη και σκληρή μάχη όλοι οι ήρωες θα καταφέρουν να αγγίξουν την αλήθεια, τη δική τους αλήθεια.

Η σειρά

θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί στο Mega αν θα προηγηθεί την Κυριακή το βράδυ η προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων της σειράς υπό τη μορφή τηλεταινίας.

Η αυλαία της τρίτης σεζόν βρίσκει τους ήρωες ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου και γράφτηκε το καλοκαίρι το φινάλε του δεύτερου κύκλου. Στον γάμο της «Φαίης» (Βάσω Λασκαράκη) και του «Σταύρου» (Κωνσταντίνος Λάγκος), όπου η «Φαίη» ξαφνικά λιποθυμά...

Την ίδια ώρα η «Βίκυ» έχει ξεκινήσει να πάει στον γάμο του γιου της, χωρίς ποτέ να μπορεί να διανοηθεί πως το συγκεκριμένο απόγευμα θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Κατά τον διαπληκτισμό της με τον «Μαλτέζο», πέφτει στον γκρεμό όπου και τραυματίζεται πάρα πολύ βαριά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα