Κλεμμένα Όνειρα: Το τέλος και η νίκη στον Σουλεϊμαν

17:47 3/6/2013 - Πηγή: TNSite

Σκληρή μάχη έδωσαν στην τηλεοπτική αρένα Τα κλεμμένα όνειρα και ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

Τα δύο δυνατά χαρτιά του Mega και του ΑΝΤ1, αντίστοιχα, έκαναν φινάλε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για τη φετινή σεζόν και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για του χρόνου. Στην αναμέτρηση

γερό προβάδισμα, σχεδόν 14 μονάδες μπροστά, πήραν τα «Κλεμμένα όνειρα», κερδίζοντας κατά κράτος το τουρκικό σίριαλ.

Ειδικότερα, η ελληνική σειρά απέσπασε το 38% του τηλεοπτικού κοινού στα γενικά σύνολα και το 38,6% της προτίμησης του νεανικού κοινού, ενώ ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» συγκέντρωσε το 24% του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο και το 17,6% στις ηλικίες 15-44.

Τα «Κλεμμένα όνειρα» ύστερα από πολύ σασπένς και αγωνία έδωσαν στο κοινό μεγάλες ανατροπές και κράτησαν το ενδιαφέρον του αμείωτο, αφού το σίριαλ θα συνεχιστεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2014. Οσον αφορά τον «Σουλεϊμάν», η Χουρέμ κέρδισε έδαφος πείθοντας τον μεγαλειότατο πως ο Ιμπραήμ Πασά είναι φίδι στον κόρφο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ετσι, η σεζόν έκλεισε με τον Τούρκο ηγεμόνα να δίνει διαταγή να σκοτώσουν το δεξί του χέρι, τον Ιμπραήμ. Το τι θα γίνει στο χαρέμι του θα το μάθουμε την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το σίριαλ έχει ακόμη δρόμο, αφού αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2015.

Κλεμμένα Όνειρα: Το τελευταίο επεισόδιο και ο νέος κύκλος

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα