Κοντά στο The Voice η Δέσποινα Βανδή

01:22 23/11/2013 - Πηγή: TNSite

Όλο και πιο έντονα ακούγεται το όνομα της Δέσποινας Βανδή για την κριτική επιτροπή του The Voice και η ίδια την Πέμπτη το βράδυ στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη, παραδέχθηκε ότι αυτή τη φορά τα σενάρια στέκουν!

«Για το The Voice όταν θα έρθει η σωστή στιγμή θα μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια, κατά καιρούς μου έχουν γίνει προτάσεις για διάφορα talent shows και ευχαριστώ πάρα

πολύ τα κανάλια που θεωρούν ότι έχω μια θέση σ’ αυτά, ωστόσο αυτή τη φορά ακούγεται πολύ πιο έντονα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα. Όταν θα έρθει η στιγμή, μακάρι, να μπορέσει να γίνει κάτι πολύ όμορφο», είπε.

Η Δέσποινα μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη 16 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν πάνω στην ίδια πίστα.

«Δεκαέξι χρόνια μετά συγκρίνουμε τις αφίσες με τον Νότη και νομίζουμε ότι τελικά ο χρόνος μας συμπεριφέρθηκε με ευγένεια και στους δύο», είπε.

Όσο για την απόφασή της ο νέος της δίσκος να μην φέρει την υπογραφή του Φοίβου, η Δέσποινα είπε:

«Δεν έχω ανασφάλεια, έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό μ’ αυτό που κάνω. Τα τελευταία χρόνια το σκεφτόμουν πολύ έντονα, Θεωρώ ότι με τον Φοίβο έχουμε κάνει υπέροχα τραγούδια , όμως ήθελα να ψάξω λίγο διαφορετικά τον εαυτό μου μέσα από κάποιους άλλους δημιουργούς. Όχι γιατί ψάχνω να ξεπεράσω αυτό που έχω κάνει τόσα χρόνια με τον Φοίβο, αλλά γιατί ψάχνω κάτι άλλο».​

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα