Κρούση σε Καλαντζή η ΑΕΚ

08:56 21/6/2013 - Πηγή: TNSite
Επαφή με τον Χρήστο Καλαντζή είχε η πλευρά της ΑΕΚ. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Για την απόκτηση του Χρήστου Καλαντζή ενδιαφέρεται η ΑΕΚ. Ο 31χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και το τεχνικό τιμ θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην τρίτη κατηγορία. Λογικά δεν είναι στο

σχεδιασμό της ομάδας ως βασικός σέντερ φορ, αλλά πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις.

Φέτος ο Καλαντζής είχε 28 συμμετοχές και 5 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα της Αρκαδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα (1999-2005), ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Λάρισα (2005-2008), Ατρόμητο (2008-2010) και Κέρκυρα (2008-2010). Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν είχε ακουστεί πως εξέταζε το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Για τη θέση του βασικού επιθετικού, εκείνου που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στη γραμμή κρούσης της ομάδας, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στο στόχαστρο κάποιο μεγαλύτερο όνομα.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Βούρας περιμένει κλήση από τη διοίκηση της ΑΕΚ για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Με τον 25χρονο γκολκίπερ της Νίκης Βόλου υπάρχει ήδη συμφωνία, ενώ θα πλαισιωθεί από έναν εμπειρότερο τερματοφύλακα, που πιθανώς να είναι ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα