Κυνήγι φαντασμάτων μεταξύ ψηφιακού και πραγματικού κόσμου

00:56 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Φανταστικές νέες περιπέτειες, που θα επιτρέψουν σε μικρούς και μεγάλους κυνηγούς φαντασμάτων να ανακαλύψουν και να αιχμαλωτίσουν Invizimals, τόσο στον δικό τους κόσμο, όσο και στον πραγματικό, υπόσχεται η σειρά παιχνιδιών που έρχεται για πρώτη φορά στο PlayStation Vita και το PlayStation 3.

Το Invizimals: The Alliance για το PS Vita

αξιοποιεί την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality), προκειμένου ο εικονικός κόσμος του παιχνιδιού να συναντήσει τον πραγματικό, επιτρέποντας στους παίκτες να ανακαλύπτουν παντού τα μικροσκοπικά και μυστηριώδη Invizimals. Ετσι, αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τα Invizimals σε ένα ασφαλές καταφύγιο, αμέσως μετά την άφιξη ενός νέου εχθρού. Αξιοποιώντας το διαισθητικό σύστημα χειρισμού του PS Vita, οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τα Invizimals να χτίσουν ένα νέο χωριό και να αντιμετωπίσουν την άφιξη ενός καινούριου αντίπαλου.

Από την άλλη, το Invizimals: The Lost Kingdom επιτρέπει την εξερεύνηση στον κόσμο των Invizimals για πρώτη φορά. Ο τίτλος αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το PS3 από την Magenta Software και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να ανακαλύψουν το Χαμένο Βασίλειο (The Lost Kingdom) μέσα από τα μάτια του Hiro, ενός εξερευνητή που αποκαλύπτει μια μυστική πύλη, μέσω της οποίας μεταφέρεται σε έναν φανταστικό, νέο κόσμο.

Η υποστήριξη της λειτουργίας Cross-play επιτρέπει τη μεταφορά της εξέλιξης του παιχνιδιού μεταξύ των δύο συστημάτων (PlayStation Vita και PlayStation3). Επιπλέον, ως και τέσσερις παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν στη multiplayer λειτουργίακαι να στείλουν τα Invizimals από το PS Vita στο PS3 και πάλι πίσω.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα