Μ. Ψαρά στο NEWS 247: Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να φτιάξει κατάσταση τρόμου

22:56 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχωρά η δημοσιογράφος του "Έθνους", Μαρία Ψαρά, η οποία μετά τις συνεντεύξεις πρώην μελών της Χρυσής Αυγής (μαζί με τον συνάδελφο της Λευτέρη Μπιντέλα), δέχεται απειλές από μέλη του ναζιστικού μορφώματος.

To News 247 μίλησε με τη συνάδελφο Μαρία Ψαρά για τα τελευταία γεγονότα. Η ίδια αν και έχει απειληθεί, όπως ο συνάδελφος της Λευτέρης Μπιντέλας, προτιμά να ρίξει το βάρος σε αυτό που θεωρεί άκρως ανησυχητικό,

την ατμόσφαιρα τρομοκρατίας την οποία επιχειρεί να χτίσει η Χρυσή Αυγή.

"Είδατε τις δηλώσεις της κόρης του κ. Μιχαλολιάκου και το κείμενο του Γιάννη Λαγού. Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται πολλά στελέχη της οργάνωσης. Με επιθετικό λόγο επιχειρούν να φτιάξουν κατάσταση τρόμου και να μας βάλουν όλους μέσα σε αυτήν".

Και συνεχίζει η κ. Ψαρά: "Το θέμα δεν είμαι τόσο εμείς, οι απειλές που έχουμε δεχτεί. Άλλωστε είμαι από παλιά... αγαπημένη των μελών της, διότι γράφω καιρό για τη Χρυσή Αυγή. Το ζήτημα είναι η προσπάθεια που κάνουν να τρομοκρατήσουν, να φοβίσουν".

Συνάδελφοι της Μαρίας Ψαρά και του Λευτέρη Μπιντέλα, μετέφεραν το γεγονός και στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν από κοινού καλλιτέχνες από το hip hop και το low bap για τον Παύλο Φύσσα, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, την Τρίτη το μεσημέρι.

"Η συνάδελφος μας δεν απαντάει στο τηλέφωνο, φοβάται γιατί την απειλούν", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα