Μαρία Μενούνος: Η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή που έκανε συνέντευξη με την οικογένεια του Ομπάμα

12:50 9/11/2013 - Πηγή: TNSite

Όλοι οι ομογενείς προσπαθούν να βοηθήσουν την πατρίδα που είναι σε κρίση αλλά ίσως την καλύτερη – και πιο ύπουλα εθνικιστική – προπαγάνδα, την έκανε η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος, φέτος το καλοκαίρι. Επισκέφθηκε την Μύκονο και φόρεσε ένα καυτό μπικίνι με την ελληνική σημαία σε άσπρο – μπλε με έναν αστερία σκουλαρίκι στον αφαλό (και το εθνόσημο

με το σταυρό στο αριστερό στήθος).

Η Μενούνος γεννήθηκε το 1978 στην Μασαχουσέτη από γονείς ελληνικής καταγωγής. Οταν ήταν έφηβη διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα του ως μία από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood. 'Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε την φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love.

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006.Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή την ρώτησαν πως είναι οι Ελληνίδες γυναίκες. Εκείνη απάντησε ότι φροντίζουν τον άνδρα τους και του μαγειρεύουν ενώ φροντίζουν να μαζεύουν όλη την οικογένεια στις γιορτές. Αλλά συμπλήρωσε ότι εκείνη δεν είναι καθόλου έτσι και ότι θα προτιμούσε να βρει έναν άνδρα που να την υπηρετεί αυτός. Δεν είναι περίεργο. Το αγαπημένο της χόμπι είναι η πάλη!

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα