Με τον Ερμή ανάδρομο

08:50 1/7/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Με γκάζια ξεκινά η εβδομάδα, και να σε δω, θερμοκέφαλο Κριάρι, πόσο καλά μπορείς να τα πας με την λογική να επικρατεί τόσο των συναισθημάτων σου, όσο και της παγκοσμίου φήμης παρόρμησής σου. Βλέπεις εσύ είσαι μία ελεύθερη ψυχή, και η εβδομάδα σε θέλει executive με κοστούμι και ipad. Πόση επιτυχία μπορεί να έχει κάτι τέτοιο; Επιπλέον, οι παλιές σου τζιχάντ και οι παλιοί σου έρωτες αναζωπυρώνονται.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Με τον Ερμή ανάδρομο, όσο κι αν νομίζεις ότι σε συμφέρει, μη γίνεις χειριστικός,

θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Ταύρος

Μπορεί η αστρο-εβδομάδα να προσπαθεί να σε πείσει πως η μοίρα σου είναι η καριέρα σου και πως οι σχέσεις κι οι αγάπες είναι φτιαγμένες για τους Ζυγούς αυτού του κόσμου, αλλά μην την πιστέψεις. Απλά, στο κανάλι «εργασιομανία/στοχοθεσία/απερίσπαστη σκέψη» θα καταφέρεις, πριν βρεις τον/την Ένα/Μία, να βρεις τον εαυτό σου. Τεράστιο κέρδος, έτσι;Κι ίσως να μη μπορείς να γίνεις «ταύρος εν υαλοπωλείο», αλλά θυμήσου πως η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, και κόκαλα τσακίζει.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Ο Ερμής στον Καρκίνο έστω και ανάδρομος σε κάνει πρωτότυπο στα λόγια και επαναστατικό στη σκέψη. Αν καταφέρεις να μείνεις μακριά από το ρόλο του Πυγμαλίωνα στη σχέση σου, τότε πραγματικά θα είσαι ο/η καλύτερος/η του στρουμφοχωριού…

Δίδυμοι

Η αστρο-εβδομάδα μας μιλά σεξ, το οποίο είναι καλό, αλλά και αναπάντεχα χρήματα μέσω τρίτων, το οποίο είναι καλύτερο. Αν δεν σας παρασύρουν οι Ουράνιες επιρροές της εβδομάδας ώστε να θεωρήσετε ότι το «χρήματα μέσω τρίτων» ισούται με άνοιγμα τράπεζας, σουπερμάρκετ και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων νύχτα και με λοστό, θεωρώ ότι το ‘χουμε. Επίσης, παίρνετε όχι μία, αλλά πολλές ανάσες (είπατε το Δεσπότη Παναγιώτη τελευταίως, παραδεχτείτε το). Πλέον όμως κάνετε την έκπληξη και την πέφτετε στο αντικείμενο του πόθου σας με πράξεις, κι όχι μόνο με μπλαμπλά.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, ανάδρομος στον Καρκίνο, καλό είναι να μη σας κάνει μακιαβελλικούς. Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντοτε τα μέσα.

Καρκίνος

Κάθε φορά που η αστρολογική έμφαση είναι στο ζώδιό σας κοιτάζουμε να σας συμπαραστεκόμαστε., ως στήλη και ως επιστήμονες – σε αυτήν, όμως, ειδικά, θέλουμε να σας τονίσουμε ότι, το μόνο που μπορεί να σας σώσει από την καρδιά-αγκινάρα με την οποία σας έχει προικίσει η φύση, είναι μία έξτρα δόση Αιγοκερίνης. Το παραδέχεστε κι εσείς οι ίδιοι. Τα του οίκου επίσης, γίνονται κάπως εμπόλεμα, αλλά το πολύ – πολύ να καταλήξετε να «τη λέτε» ο ένας του άλλου σπάζοντας όλοι τα νεύρα όλων.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας; Χμ, βεβαιωθείτε ότι δε φέρνει στο δρόμο σας μέντορες με σκοτεινά κίνητρα.

Λέων

Με μία υπενθύμιση πως το σώμα μας είναι το σπίτι της ψυχής μας, κι ότι μας παρέχει όσο το φροντίζουμε, ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Είναι ένα καμπανάκι πως πρέπει να πρυτανεύει η λογική σου, πως δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν (και συνακολούθως, πριν πονέσουν πάνε για τσεκ απ…) – επίσης, και η επικοινωνία σας παίρνει τα πάνω της. Κυρίως, η ικανότητα και η επιθυμία σας να λέτε με παρρησία το τι επιθυμείτε ή/και τη γνώμη σας για οτιδήποτε και, κυρίως, οποιονδήποτε.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο, κι αν σταματήσετε να βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας στην καθημερινή σας ζωή όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Παρθένος

Η εβδομάδα σου αυτή, με σχεδόν τα πάντα σε Καρκίνο και Λέοντα, παίρνει τα του φλερτ, του έρωτος, του τζόγου και της χαράς της ζωής και τα φέρνει στα μέτρα σου – σε ένα σύμπαν δηλαδή όπου όλοι εννοούν αυτά που λένε και που ο λόγος τους είναι συμβόλαιο (χωρίς «ψιλά» γράμματα και ανθυποσημειώσεις…) Πότε ήταν η τελευταία φορά, Παρθένε, που ήρθε ο έρωτας στα μέτρα της λογικής; Ρητορική η ερώτηση… Επίσης, σε πιο πρακτικά ζητήματα, και το να σου δέσουμε τα χέρια, να σου κρύψουμε το πορτοφόλι, τις πιστωτικές, ή να σε κλειδώσουμε πολύ απλά κάπου ώσπου να περάσει το κακό, είναι κάποιες από τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό μας.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο κυβερνήτης σας ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο σας κάνει έξτρα δημιουργικούς, αντισυμβατικούς και μαγνητικούς. Αμαρτία να τα κάνετε όλα για άλλη μία φορά χαλάλι σε κάτι που έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό στο παρελθόν.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, η καλύτερη συνταγή για τις …οικιακές εχθροπραξίες είναι το να βάλετε μπροστά τη λογική σας. Ναι, κάτω από τα γαλλικά και το πιάνο, έχετε τετράγωνη, γρανιτένια λογική – δεν είναι τυχαία ο Κρόνος σε έξαρση στο ζωδιό σας, no? Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα στα ενδοοικογενειακά σας, θα παριστάνετε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Ελβετία. Ακόμα κι αν αποκτάτε ξαφνικά νεύρο, φωνή, αιτήματα, ενέργεια, και όλα αυτά τα οποία σας κάνουν να κοιτάτε τους άλλους και ενίοτε να αναρωτιέστε πού μεγάλωσαν και γιατί δεν έχουν τρόπους.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο, η πιο τρελή ιδέα σας, είναι και η πιο σωστή! Follow it, και αγνοήστε χειριστικούς φίλους και συγγενείς.

Σκορπιός

Η έντονα «Καρκινίσια» εβδομάδα φωτίζει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με γνώμονα τη λογική, το τι είναι χειροπιαστό και υπαρκτό, και μάλιστα σε μία γλώσσα που καταλαβαίνετε εσείς, αλλά και όλοι οι άλλοι. Και ναι, έχετε πιθανότητες να κάτσουν οι άλλοι μαζί σας σε στρογγυλή τράπεζα αν δεν παριστάνετε τον Αρθούρο (ή το Λάνσελοτ, ή τη Γκουήνεβιρ, ή το Μέρλιν…) Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης και πλανήτης της δράσης σε ένα ιδιαίτερα μαλθακό «πόστο» και μάλιστα στον τομέα των φοβιών και των μύχιων σκέψεών σας, ε, δεν μπορεί να είναι και το καλύτερο…

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Μη φοβηθείτε να γίνετε πρωτότυποι και εκκεντρικοί στο λόγο ή στις ιδέες που προωθούν την δημόσια εικόνα σας. Και καλύτερα αφήστε τη μπέρτα του κόμη Δράκουλα (Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο) στο σπίτι.

Τοξότης

Το γλέντι συντελείται στον τομέα των οικονομικών σου, άρα θέλει κράτει στα χέρια σου και στο πόσο ξοδεύεις, μπας και πας πουθενά διακοπές (ναι, χρειάζονται χρήματα ακόμα και για ελεύθερο κάμπινγκ στη Γαύδο, εκτός αν θα ακολουθήσετε την περίφημη δίαιτα με τις ακρίδες του Ιωάννη του Βαπτιστή…). Επίσης, ετοιμάσου διότι με πολύ «ύπουλο» και αβρό τρόπο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς το ποιος είναι φίλος μας και ποιος θέλει το καλό μας. Ο τρόπος αυτός δεν πολυταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σου («τα κάνω όλα ίσωμα») αλλά θα επιβιώσεις.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Με Ερμή στον Καρκίνο, οι σκέψεις σου γίνονται λαμπερές, γρήγορες, ευφυείς και καινοτόμες. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο, γίνονται υστερόβουλες και χειριστικές. Κακός συνδυασμός.

Αιγόκερως

«Who let the dogs out?» Αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε, όοοοολα συμβαίνουν στο ζώδιό σου (κι όταν λέω όλα…). Μπορεί να είσαι ευχαριστημένος με το μισθό σου (ή, για να είμαστε ακριβείς, με το ότι είσαι ένας από τους τυχερούς που, ακόμα, παίρνουν μισθό…). Αλλά ο άνθρωπος ουκ επ άρτω ζήσεται μόνον…Οι μέρες απαιτούν να είσαι περισσότερο λεκτικός και, μεταξύ μας, κομμάτι νερόβραστος, στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου. Πόσο να το θέλει τώρα αυτό ένα παιδί του Κρόνου;

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Το ανάδρομον του Ερμή κάνει τα λόγια σου φλογερά. Μη τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τον/την Άλλο/η να ακούσει «συγκατοίκηση» ή/και «σχέση», όταν το μόνο που εννοείς και θέλεις είναι «σεξ».

Υδροχόος

Τα ψυχο-λαλά σου σε πρώτο πλάνο, με το παιχνίδι να παίζεται στα έγκατα του νου σου, Υδροχόε. Εσύ έχεις μουλαρώσει (δεν έχει σημασία σε ποιόν τομέα, όλοι οι τομείς προσφέρονται) κι όποιος/α είναι δίπλα σου δεν καλοπερνάει. Τροφή για σκέψη: μήπως όταν έρθεις στα συγκαλά σου έχεις μείνει και μόνος/η; και πόσο αγαπάς όντως αυτή την υποχρεωτική μοναξιά; Επίσης, Άρης στους Διδύμους, και σκοπός του πλανήτη της μάχης και της δράσης είναι, καλοπροαίρετα και κυρίως ευγενικά ως προς τους άλλους, να σου μάθει την διαχρονική αλήθεια. Πως, δηλαδή, η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σου λέει πως αν δεν μιλήσεις ΧΘΕΣ με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, σύντομα μπορεί να είναι αργά για λόγια (και για δάκρυα, Στέλλα…).

Ιχθείς

Ναι, Ψαράκι, κανείς δε σ΄αγαπά, κανένας δε σε νοιάζεται (ή, τουλάχιστον, έτσι το βιώνεις εσύ αυτή την εβδομάδα). Πλέεις σε γνώριμα νερά όταν πρόκειται για συναίσθημα, αλλά με τη λογική δεν τα πας και πολύ καλά. Ο Άρης, πλανήτης της ενέργειας και της δράσης στον ηλιακό σου οίκο που συνδέεται με τον έρωτα και το παραμύθι με τον/την Ένα/Μία, όμως, δεν μπορεί να είναι κακό.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σου λέει πως αν αρνηθείς να φορέσεις και πάλι αυτή την ταμπελίτσα που γράφει «μάλιστα, συγνώμη, εγώ φταίω για όλα», θα είσαι σε πολύ καλό δρόμο αυτογνωσίας και άρα, ευτυχίας…]

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

matrix24

Keywords
Τυχαία Θέματα