Μετά τον Γιούρκα… γιούρια

09:28 2/7/2013 - Πηγή: TNSite
Τον υπολόγιζε για ηγέτη της νέας ομάδας, τον προόριζε όχι μόνο για δεξί μπακ αλλά πιθανώς και για στόπερ, αλλά όλα δείχνουν πως τον… χάνει. Ο λόγος για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που δεν συμφώνησε με την ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του και είναι πολύ κοντά στο «αντίο».

Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 120.000 ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο στον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε 300.000 το χρόνο για το ίδιο διάστημα ή 750.000 για τριετές συμβόλαιο (φέτος το συμβόλαιό του προέβλεπε 300.000 συν

150.000 σαν μπόνους). Οι «πράσινοι» ανέβασαν την προσφορά τους στις 200.000 ευρώ χωρίς μπόνους με την υποσημείωση πως δεν μπορούν να ανέβουν παραπάνω. Ούτε αυτή η πρόταση «κάλυψε» τον Σεϊταρίδη, που με τα υπάρχοντα δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι θα αποχωρήσει.

Σε πρώτη φάση δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Πάντως στις τάξεις της ΠΑΕ ακόμη θεωρούν πως το θέμα Σεϊταρίδη δεν έχει κλείσει αρνητικά για την ομάδα και ελπίζουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ετοιμάζει αντεπίθεση
Μετά την άσχημη έκβαση στις υποθέσεις Σεϊταρίδη και Φάλκενμπουργκ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού πήγε ακόμη πιο πίσω. Η διοίκηση της ΠΑΕ αντιλαμβάνεται τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και εντείνει τις προσπάθειες για την κάλυψη των πολλών κενών.

Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να τελειώσει τις μεταγραφές των Καραγκούνη και Μπεργκ, που είναι ικανοί και αγωνιστικά να βελτιώσουν την ομάδα αλλά και να… ανεβάσουν την ψυχολογία του κόσμου. Ο 35χρονος μέσος θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερο μέσα σε δέκα μέρες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται πως στην παρούσα φάση είναι περισσότερο πιθανή η επιστροφή του. Μεθαύριο και αφού επιστρέψει από τις διακοπές του θα έχει μία ακόμη επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, την ώρα που η διοίκηση του Παναθηναϊκού εμφανίζεται αποφασισμένη να του καταθέσει μία καλή οικονομική πρόταση και να του εξασφαλίσει τα οφειλόμενα που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ.

Αναφορικά με τον Μπεργκ, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην ΠΑΕ για την απόκτησή του. Με τον Σουηδό επιθετικό, που θα έρθει δίχως το Αμβούργο να προβάλει οικονομικές απαιτήσεις, εκκρεμεί μία διαπραγμάτευση στην Αθήνα. Πάντως μετά τη «στραβή» που έγινε με τον Φάλκενμπουργκ, που έφυγε άπραγος από την Ελλάδα, όλοι κρατούν μία πισινή μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα