Νέο κλιπ του «Nymph()maniac»: Η Ούμα Θέρμαν θέλει να δει το κρεβάτι!

19:15 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

Πιστός στο ραντεβού του με το πεινασμένο κοινό του «Nymph()maniac» ο Λαρς φον Τρίερ μας δίνει μια γεύση από το τρίτο κεφάλαιο της επερχόμενης τολμηρής ταινίας του, όπου έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια ακόμα από τις πρωταγωνίστριές του, την Ούμα Θέρμαν, στο ρόλο πικρόχολης απατημένης συζύγου.

Σε μια σκηνή αμηχανίας και παραλόγου, η Mrs H., από την οποία παίρνει τον τίτλο του το τρίτο κεφάλαιο, επισκέπτεται μαζί με τα τρία παιδιά της την ερωμένη του άνδρα της, που δεν είναι άλλη από τη νυμφομανή ηρωίδα Τζο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά το 3o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας!

«Το να κρατάς επαφή με ένα ευρύ δίκτυο εραστών δεν είναι πάντα εύκολο και σύντομα η Τζο έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσάρεστες συνέπειες της νυμφομανίας της. Όπως και να `χει, δεν μπορείς να φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις μερικά αυγά» είναι η σύνοψη του κεφαλαίου, που όπως μας έχει συνηθίσει ο σκηνοθέτης, συνοδεύει το κλιπ.

Σε αυτό το ορεκτικό μην περιμένετε τις εκρήξεις βίας της φωτογραφίας. Με απόλυτη ψυχραιμία η Μrs H. ζητάει από την Τζο να της επιτρέψει να δείξει στα παιδιά της «το κρεβάτι της πόρνης», όπου μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα αναφωνεί «ώστε εδώ συνέβησαν όλα».

Η σύνοψη, ωστόσο, μας προετοιμάζει για σκοτεινές εξελίξεις και ενδεχομένως -αν προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του δημιουργού- μια ευρηματικά βασανιστική εκδίκηση.

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά το 3o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα