Νονά η Μαρία Μενούνος

19:57 11/6/2013 - Πηγή: TNSite

Το πάρτι θα συνεχιστεί στην Ελλάδα για τη Μαρία Μενούνος!

Η Eλληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια (που «ξεσάλωσε» στο πάρτι- διαρκείας το οποίο έδωσε για τα γενέθλιά της αλλά και στο αμερικάνικο Gay Pride) τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα για τη βάφτιση της κόρης του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά, στην οποία θα είναι μία από τις τρεις νονές. Την είδαμε με μαγιό στην πισίνα του σπιτιού της, αλλά και με χαβανέζικο look να γιορτάζει τα 35α

γενέθλιά της σε ένα πάρτι που διήρκεσε από το πρωί ώς το βράδυ και περιλάμβανε πολύ χορό - στον οποίο, βέβαια, πρωτοστάτησε η ίδια. Η Μαρία όμως (που διακρίνεται για την υποστήριξη που παρέχει σε πολλές αντιρατσιστικές εκδηλώσεις και όχι μόνο) δεν θα μπορούσε να λείψει και από την αμερικάνικη gay παρέλαση, η οποία έγινε στο Mardi Grass. Εκεί βρέθηκε μαζί με τους γονείς της, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να ποστάρει φωτογραφίες από την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter, γράφοντας πόσο πολύ της άρεσε.

Οσο για τον ερχομό της στην Ελλάδα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια μέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα, η βάφτιση ωστόσο θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στην Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα