Ο Spiderman στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

19:29 2/6/2013 - Πηγή: TNSite

Φώτα, κάμερα, πάμε! Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας περιπέτειας του υπερήρωα Spiderman στους δρόμους της Νέας Υόρκης προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους περαστικούς. Αν και εξοικειωμένοι με τα κινηματογραφικά συνεργεία, οι κάτοικοι της πόλης δεν άντεξαν να μην κάνουν ένα μικρό διάλειμμα προκειμένου να δουν από κοντά τον πρωταγωνιστή της ταινίας «The Amazing Spider-Man 2» Αντριου Γκάρφιλντ να κάνει πρόβες λίγο

πριν από την έναρξη των γυρισμάτων. Σκαρφαλωμένος σε μια σκάλα και χωρίς τη στολή του υπερήρωα που υποδύεται, ο Γκάρφιλντ πρόβαρε με το μεγάφωνο στο χέρι τη σκηνή που θα γύριζε λίγα λεπτά αργότερα στην οροφή ενός περιπολικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «New York Daily News», η παραγωγή αναμένεται να είναι η ακριβότερη που έγινε ποτέ στην πόλη της Νέας Υόρκης δημιουργώντας έως και 3.500 θέσεις εργασίας αλλά και ρόλους για 11.000 κομπάρσους. Η ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2014 και φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Μαρκ Γουέμπ, αποτελεί ουσιαστικά το sequel του περσινού blockbuster με τις περιπέτειες του Πίτερ Πάρκερ.

Η καθημερινότητα για τον ήρωα της Marvel θα είναι και αυτή τη φορά φορτωμένη, καθώς θα συνεχίσει να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο κυνήγι των κακών και την αγαπημένη του Γκουέν, την οποία υποδύεται για δεύτερη φορά η Εμα Στόουν, καθώς, αν και δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα της ότι θα την προστατεύσει μένοντας μακριά της, αποδεικνύεται αδύναμος να κρατήσει τον λόγο του. Τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν όταν ένας νέος εχθρός, που ακούει στο όνομα «Ελέκτρο», θα κάνει την εμφάνισή του, ένας παλιός φίλος, ο Χάρι Οσμπορν, θα επιστρέψει και ο ίδιος θα ανακαλύψει μερικά νέα στοιχεία για το παρελθόν του. Τον ρόλο του νέου «κακού» έχει αναλάβει ο Τζέιμι Φοξ, ενώ τον παλιό φίλο θα υποδυθεί ο Νταν Ντε Χαν.

Οπως αποκάλυψε ο Φοξ, ο οποίος είναι ο πρώτος βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός που υποδύεται «κακό» στις ταινίες «Spider-Man», δεν θα φοράει την κλασική στολή με την οποία έχουν μάθει τον «Electro» οι αναγνώστες των κόμικς, αλλά μία αρκετά διαφοροποιημένη. «Το κοστούμι είναι υπέροχο. Το επιτελείο υπήρξε πολύ δημιουργικό» δήλωσε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι αισθάνεται πολύ τυχερός για το γεγονός ότι συμμετέχει στην ταινία, καθώς έχει μεγαλώσει διαβάζοντας κόμικς. «Ο Μαρκ Γουέμπ είναι ιδιοφυΐα και όλοι στη Sony υπήρξαν πολύ γενναιόδωροι που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Τώρα ανυπομονώ να συμμετάσχω στην έκθεση Comic Con για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου» πρόσθεσε αναφερόμενος στο μεγάλο event που θα διοργανωθεί στο Σαν Ντιέγκο από 17 έως 21 Ιουλίου.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα