Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για όλα στην Τατιάνα (video)

18:23 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" , ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την εμπειρία της φυλακής και εξομολογήθηκε διάφορες στιγμές από τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Αρχικά, μίλησε για τις συλλήψεις που έγιναν πριν προηγηθεί η φυλάκισή

του. Μάλιστα, σε μια από αυτές ζήτησε από τον αστυνομικό να τον περιμένει να τελειώσει τη γυμναστική του.

"Είχαν γίνει πρόβες πριν μπω στη φυλακή. Σε μια από αυτές ήμουν στο γυμναστήριο και μου λέει ο συνεργάτης μου ότι ήρθαν να σε συλλάβουν, βγαίνω στο παράθυρο και λέω στον αστυνομικό 'περιμένετε να τελειώσω τη γυμναστική μου και θα έρθω'. Ήμουν προετοιμασμένος για αυτήν την παράσταση".

Για να αντέξει τη φυλακή, ο Λάκης σκέφτηκε πώς υποδύεται έναν ρόλο ο οποίος απαιτούσε πειθαρχία. Κάτι που ήταν δύσκολο, όπως παραδέχτηκε.

"Θεώρησα ότι ήταν κάποιος ρόλος που έπρεπε να παίξω. Έπρεπε να έχω πειθαρχία. Υπήρχε μια οχλαγωγία όταν έμπαινες στο κελί. Ήταν κάπως δύσκολο. Φόβο δεν ένιωσα.Ήμουν άτομο υψηλού κινδύνου, ότι δηλαδή θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος κακό. Δεν υπήρχε κάποιος να με συνοδεύει. Από μόνος μου τα έβγαλα πέρα. Στο κελί ήμουν με έναν αλλοδαπό και τρεις Έλληνες. Όταν πήγα ήταν και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής, ο κ. Σαχπατζίδης, ο κ. Λαυρεντιάδης".

Στην "VIP πτέρυγα" βρισκόταν και ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τον οποίο μίλησε με πολύ καλά λόγια και ας μην τον ήξερε καλά. "Ήταν αξιοπρεπέστατος. Δεν ενοχλούσε κανέναν με την παρουσία του".

Η ζωή στη φυλακή δεν ήταν εύκολη για τον Λάκη Γαβαλά καθώς μεταξύ των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ήταν και τα θέματα των συζητήσεων με τα οποία δεν είχε "επαφή".

"Δεν είχα πολλά πάρε -δώσε γιατί δεν ήξερα τι να τους πω. Ένας απαγωγέας, ένας κλέφτης έχει κάποια πράγματα να πει. Εγώ τι να τους έλεγα; Πώς γινόταν μια επίδειξη μόδας και τι μουσική πρέπει να βάλω για να κουνιούνται ωραία τα μοντέλα; Θα με κοροϊδεύανε. Ήδη το είχα αποφύγει. Άκουσα και κάτι κουλά. 'Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων παίρνω 5.000 ευρώ την ώρα' και με συμβούλευε τι έπρεπε να κάνω. Του απάντησα 'φίλε επειδή τώρα είμαστε φυλακή και δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε δώσε καμιά συμβουλή να κοιμάμαι ήρεμα το βράδυ".

Μια βλεφαρίδα που μπήκε στο μάτι του, ήταν η αιτία για να κλάψει για πρώτη φορά στη φυλακή. "Μια μέρα τα έβαλα με τις βλεφαρίδες μου. Είχαμε πολύ μικρό καθρέφτη. Ήθελα να κάνω μασάζ στις φλεβαρίδες μου και μπήκε μια μέσα στο μάτι μου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα".

Vogue σαν όνομα είναι η αντικατάσταση, δυστυχώς, της Βίβλου. Δεν είμαι ηλίθιος να διαβάζω μόνο την Καθημερινή. Διάβαζα και άλλες εφημερίδες. Σκοτώνα με την αμερικάνικη έκδοση τις κατσαρίδες. Οποιος ήθελε να με τιμωρήσει το πέτυχε 100%. Εγώ δεν καταδικάστηκα μόνο σαν εταιρία αλλά και σαν άνθρωπος. Ο Λάκης Γαβαλάς, όμως, είναι δύσκολο να πεθάνει γιατί έχει ασπίδα του την καλοσύνη, την αγάπη, την αισιοδοξία και το μεγάλο πάθος", ανέφερε προσθέτοντας ότι η εταιρία του κάποια στιγμή θα πέθαινε από "σήψη με τα τέρατα που είχε μέσα".

Θυμήθηκε όμως και τις κατσαρίδες, τι οποίες και σκότωνε με την αμερικανική Vogue, λέγοντας πως αν κάποιος ήθελε να τον τιμωρήσει το κατάφερε απόλυτα.

Παρά τα αρνητικά, η φυλακή είχε και τις θετικές της πλευρές αφού όπως παραδέχτηκε ο ίδιος γνώρισε ανθρώπους με τους οποίους ήρθε κοντά. "Γνώρισα 2-3 εκπληκτικά παιδιά. Με τον έναν αλληλοσυμπαραστεκόμασταν στα συναισθηματικά μας". Παράλληλα, έκανε αρκετή γυμναστική μέσα στη μέρα ενώ περιέργαψε και ένα αστείο περιστατικό με έναν φύλακα. "Έκανα αρκετή γυμναστική. Μετά μας πήραν τα βαράκια. Το TRX μια φορά που είχα φέρει, δεν με άφησε να το περάσω ο φύλακας γιατί έλεγε ότι μπορεί να αυτοκτονήσω".

Ωστόσο, από όλα όσα ακούσαμε στην αρκετά μεγάλη συνέντευξή του αυτό που μας έμεινε ήταν η εξής καταπληκτική του ατάκα:

"Στο τέλος θα τους πω να με στείλουν σε καμιά αγροτική φυλακή, να κάνω τις γυμναστικούλες μου, να βρω και κανένα χαριτωμένο φλερτάκι να τελειώσω έτσι τη ζωή μου".

Απλά μοναδικός ή μήπως να πούμε...genial;

Cosmo.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα