Ο μεγάλος άγνωστος έρωτας του Λιβιεράτου

20:02 17/4/2013 - Πηγή: TNSite

Το τελευταίο διάστημα ο Λάμπης Λιβιεράτος βίωσε ίσως μία από τις χειρότερες στιγμές της προσωπικής του ζωής, αφού μετά από ένα έντονο χωρισμό, ήρθε ο ξαφνικός θάνατος του λατρεμένου του αδελφού και μετά ο απρόσμενος εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Η ζωή του, έγινε θρύψαλα όμως, πριν έρθουν οι μεγάλες αυτές ανατροπές, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής και είδωλο της δεκαετίας του 90 έζησε ένα ξαφνικό... φλογερό έρωτα με μία από τις πιο εντυπωσιακές κύπριες τραγουδίστριες, την Εύα Κυριάκου...

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας ήρθε ξαφνικά, όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα, το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι δύο τους συναντήθηκαν στην Αθήνα όταν εκείνη βρέθηκε εκεί προκειμένου να ετοιμάσουν ένα άκρως δυναμικό ντουέτο &δυναμικό comeback για τον Λάμπη Λιβιεράτο. Ένα cd, που ετοιμαζόταν καιρό και που μέσα σε αυτό υπήρχε το ντουέτο του τραγουδιστή με την καυτή κύπρια Εύα Κυριάκου.

Οι πρώτες μέρες της παραμονής της εκεί, ήταν & για τους δύο κάτι παραπάνω από μοναδικές. Πότε στο σπίτι και πότε βόλτες στην Αθήνα, πότε με παρέα και πότε μόνοι... "Μίλησαν για τα πάντα, ήρθαν πολύ κοντά και την τρίτη μέρα μπήκαν αμέσως στα στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσουν το κομμάτι" λέει αποκλειστικά στο ShowTime-cy άτομο που τους έχει ζήσει από κοντά.

Η ίδια, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το συγκεκριμένο βράδυ κάτι που συχνά πυκνά αναφέρει και στις εμφανίσεις της εδώ στην Κύπρο όταν μιλάει δια μικροφώνου για την σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Οταν ολοκλήρωσαν το κομμάτι, οι δύο τους έφυγαν μαζί όπου ένα απρόσμενο γεγονός ήρθε να κλονίσει την ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή. Ο λατρεμένος του αδελφός μόλις είχε αυτοκτονήσει. Η είδηση "σκότωσε" στην κυριολεξία τον Λάμπη Λιβιεράτο. Εκείνος πραγματικό κουρέλι και η Εύα προσπαθούσε όσο μπορούσε να του συμπαρασταθεί ακόμα κι αν είχε ήδη φύγει για την Κύπρο προκειμένου να πάρει κάποια πράγματα της και να επιστρέψει πίσω σε αυτόν.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα και για τους δύο. Οσο κι αν η Εύα προσπαθούσα να τον συνεφέρει, τίποτα δεν ήταν εύκολο. Η ζωή του κομματιάστηκε. Τα πάντα εξανεμίστηκαν. Λίγες μέρες αργότερα οταν πια ο Λάμπης αποφάσισε να εξαφανιστεί από προσώπου γης, η κύπρια τραγουδίστρια επέστρεψε πίσω στο νησί της Αφροδίτης και κρατούσε όσο φυσικά γινόταν επαφές με εκείνον. Δεν κράτησε όμως για πολύ αφού ο γνωστός τραγουδιστής ράκος πλέον ψυχολογικά έζησε τον μεγαλύτερο εφιάλτη ενώ μετά έφυγε για το εξωτερικό.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα