Ο Ολυμπιακός... σκόρπισε τον ΠΑΟΚ στους τέσσερις ανέμους !

20:08 11/11/2013 - Πηγή: TNSite
Σε... περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, με τους Θεσσαλονικείς να υποκύπτουν στην ανωτερότητα των “ερυθρολεύκων”, που επικράτησαν με σκορ 4-0.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο φοβερός Κάμπελ, που δημιούργησε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, βγάζοντας εξαιρετική σέντρα για τον Μήτρογλου στο 36' για το 1-0 και μοιράζοντας

μία ακόμα ασίστ στον Σαβιόλα στο 60' για το 2-0, μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια από τα δεξιά. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ που πέτυχε ο ίδιος στο 80', μετά από βολέ του Ρομπέρτο, και ενώ πιεζόταν από τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ.

Το γκολ του Κάμπελ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα, στο 74', ο Φουστέρ είχε πετύχει το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας.

Μάλιστα, ο Φουστέρ είχε και δοκάρι στο 82', χάνοντας την ευκαιρία για ένα πέμπτο γκολ.

Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός ξέφυγε στη βαθμολογία, ανοίγοντας την “ψαλίδα” από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 6 βαθμούς.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα