Ο πλανητάρχης αυτοσαρκάζεται

11:15 29/4/2013 - Πηγή: TNSite

Στην ομιλία του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποίησε βίντεο στο οποίο ο δημοφιλής σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ταινίας με τίτλο «Ομπάμα».

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι θα …υποδυθεί τον Ντάνιελ Ντέι – Λούις στον ρόλο του Αβραάμ Λίνκολν. Ο Ομπάμα είπε τους τρόπους που προσπαθεί να αντιγράψει τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό στην προφορά, την τεχνική, και σε πολλά άλλα χαρακτηριστικά του. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αστειεύτηκε μιλώντας για την επανεκλογή

του και το γεγονός ότι κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη παρατηρεί ότι τα μαλλιά του αρχίζουν και ασπρίζουν.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είμαι πια ο ένθερμος νεαρός σοσιαλιστής μουσουλμάνος που ήμουν», είπε «στοχεύοντας» με χιούμορ τους υπερσυντηρητικούς Αμερικανούς για τις πεποιθήσεις τους. Αμέσως μετά έδειξε μοντάζ φωτογραφιών του με φράντζα, όπως αυτή της συζύγου του την ημέρα της ορκωμοσίας.

Ο δείπνος της Ένωσης Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο γίνεται για να τιμηθούν οι ανταποκριτές ξένου Τύπου στις ΗΠΑ, παράλληλα όμως το παρών δίνουν πολλοί τηλεοπτικοί αστέρες και καλλιτέχνες. Στην εν λόγω εκδήλωση δίνεται η ευκαιρία στον εκάστοτε Πρόεδρο, ο οποίος αποτελεί τον οικοδεσπότη της βραδιάς να (ανα)δείξει και το ταλέντο του στην υποκριτική και στο χιούμορ. Εκτός από πολιτικούς, στον δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο το παρών έδωσαν και πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων ο Κέβιν Σπέισι, η Τζούλια Λούις – Ντρέιφους, οι οποίοι έχουν υποδυθεί ρόλους πολιτικών προσώπων στη μικρή.

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια ο Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποίησε βίντεο κλιπ με αποσπάσματα από την ταινία «The Lion King» για να πειράξει – διακωμωδήσει τον Ντόναλντ Τράμπ…

matrix24

Keywords
Τυχαία Θέματα