Ομελέτα αλλαντικών

10:52 2/9/2013 - Πηγή: TNSite

Υλικά συνταγής

2-3 αυγά1 φέτα ζαμπόν4 φέτες πεπερόνε1 φέτα μπέικον1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ½ κ.σ. βούτυροαλάτιπιπέρι

Ποσότητα για: 1 άτομο

Διαδικασία συνταγήςΡίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο, σε δυνατή φωτιά.Σοτάρουμε το ζαμπόν και το μπέικον.Σπάμε τα αβγά μέσα σε μπολ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα «χτυπάμε».Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30".Ρίχνουμε το πεπερόνε. Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και από επάνω είναι σχεδόν έτοιμη, την διπλώνουμε στη μέση , αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

cooklos

Keywords
Τυχαία Θέματα