Ό,τι καλύτερο έχει η Sony σε ένα smartphone

15:58 19/4/2013 - Πηγή: TNSite

Η Sony πάντα έφερνε νέες και πρωτοποριακές εμπειρίες και τώρα μπορείτε να τις απολαύσετε όλες μαζί, με το νέο Xperia™ Z.

Με το νέο smartphone, η Sony είναι έτοιμη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ακούμε, βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας..HSony πάντα έφερνε νέες εμπειρίες. Είτε ήταν αυτό στις αρχές της δεκαετίας του 80’, με το τότε καινοτόμο Walkman, ή ακόμα και πρόσφατα, με

την τεχνολογία τηλεοράσεων Bravia®, η Sony είχε πάντα να προσφέρει κάτι καινούριο, φρέσκο και πρωτοποριακό.

Δεν είναι έκπληξη λοιπόν πως και τώρα, είναι έτοιμη να αλλάζξει τον τρόπο με τον οποίο ακούμε, βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Και όλα αυτά μέσα από μία μόνο συσκευή. Μια συσκευή που καταφέρνει να συμπτύξει όλη την τεχνολογία και τεχνογνωσία της Sony, δηλαδή όλα αυτά που αγαπήσαμε τόσα χρόνια από αυτήν την εταιρεία, σε ένα όμορφο smartphone. Το νέο Xperia™ Z.

Ένα smartphone που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε για τέλειες φωτογραφικές λήψεις, σε οποιεσδήποτε συνθήκες, χάρη στην εξειδίκευση αλλά και τα εξαρτήματα των καλύτερών της φωτογραφικών μηχανών.

Εικόνες και video που ζωντανεύουν με απίστευτη ευκρίνεια και λαμπερά χρώματα, χάρη στο FullHDRealityDisplay που δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς που μας πρωτοπαρουσίασαν τη BRAVIA®.

Με δυνατότητα προβολής της οθόνης του κινητού σας, στην οθόνη της τηλεόρασής σας, μ’ ένα απλό άγγιγμα, για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Φτιαγμένο με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια και από τα καλύτερα υλικά. Με ανθεκτικό γυαλί που καλύπτει την μπροστινή και πίσω πλευρά και με τη δυνατότητα να αντέχει στο νερό, αλλά και στη σκόνη, το νέο Xperia™ Z δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για να είναι όμορφο αλλά και για να αντέχει. Η Sony πάντα έφερνε νέες εμπειρίες και τώρα μπορείτε να τις απολαύσετε όλες μαζί, με το νέο Xperia™ Z.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα