Παίρνει Σάντσεθ ο Ολυμπιακός

16:18 9/4/2013 - Πηγή: TNSite

Συνεχίζει την αναζήτηση παικτών προς μεταγραφή ο Μίτσελ

Συνεχίζει την αναζήτηση παικτών προς μεταγραφή ο Μίτσελ με το βλέμμα στραμμένο στην Ισπανία και μάλιστα στις δεύτερες ομάδες των μεγάλων συλλόγων και εκτός της Ρεάλ, στην οποία αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, ενώ κοιτάζει και περιπτώσεις στην Μπαρτσελόνα.

Αργά χθες το βράδυ όμως προέκυψε το όνομα του Ιλιε Σάντσεθ, 23 ετών, αμυντικού μέσου, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και κατά τους Ισπανούς είναι πολύ προχωρημένη περίπτωση. Τόσο, που να θεωρούν

σίγουρη τη μετακίνησή του στον Πειραιά για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πρόκειται για τον αρχηγό της δεύτερης ομάδας των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την Ιβηρική, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Βαρκελώνη αφού η Μπαρτσελόνα έχει ετοιμάσει για τη θέση του τον Σέρτζι Σαμπέρ και θα μετακομίσει στους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, πρόσφατα ατζέντης τον πλησίασε για να του κάνει πρόταση για ομάδα της Πριμέρα και η απάντησή του ήταν αρνητική, επειδή έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι σε ομάδα εκτός Ισπανίας.

Όσο αφορά τον Τζόναθαν δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που έχει στο στόχαστρό του τον 23χρονο Μεξικανό. Η Μπαρτσελόνα έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τον δανεισμό του και χθεσινά δημοσιεύματα από την Ισπανία έβαζαν στο κόλπο και δύο αγγλικούς συλλόγους. Ο λόγος για τις Εβερτον και Γουέστ Χαμ. Από πέρυσι το καλοκαίρι ο Μεξικανός είναι περιζήτητος, αλλά ήθελε να μείνει στην Μπαρτσελόνα στην οποία όμως έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μόνο 7 λεπτά ως αλλαγή.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα