Παπαβασιλείου: Δεν με ενοχλεί να βλέπω φωτογραφίες μου με μαγιό

22:28 4/8/2013 - Πηγή: TNSite

Έτοιμη να «ριχτεί» στην αρένα της μικρής οθόνης είναι η Έλενα Παπαβασιλείου. Η οποία από την ερχόμενη χρονιά σύμφωνα με δημοσιεύματα θα πηγαινοέρχεται Κύπρο - Ελλάδα.Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Tv Glam, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς και για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για τις φωτογραφίες της με μαγιό που δημοσιεύονται στα περιοδικά η ίδια ανέφερε: « Είναι καλοκαίρι, ζούμε στην Ελλάδα, το θεωρώ φυσιολογικό να υπάρχουν φωτογραφίες με μαγιό, δεν με ενοχλεί. Χαζεύω και εγώ συχνά στα περιοδικά τις διακοπές των άλλων.

Για το αν η ίδια θεωρεί σέξι τον εαυτό της και κατά πόσο της αρέσει να βλέπει σχόλια που την χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο καυτά κορμιά ανέφερε ότι: «Από τη μία πλευρά είναι κολακευτικό και ευχαριστώ, από την άλλη ευτυχώς δεν είμαι μόνο αυτό. Υπάρχουν στιγμές που γίνομαι σέξι, αλλά τις περισσότερες φορές είμαι αστεία , σοβαρή, δημιουργική, δυναμική και αυστηρή.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα η Έλενα δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω καθώς όπως λέει τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα