Ποιοι κέρδισαν τους κριτές με τις φωνές τους!

21:21 11/1/2014 - Πηγή: TNSite

Επτά φιλόδοξοι τραγουδιστές πέρασαν τη δοκιμασία των τυφλών οντισιόν, αφού είχαν τη... φωνή, στο πρώτο επεισόδιο του «The voice» στον ΑΝΤ1 και οδεύουν ολοταχώς για τη διαδικασία της επιλογής των 60 τυχερών που θα μπουν στο δεύτερο στάδιο της «μονομαχίας».

Το «Φεγγάρι μου χλομό» του Πασχάλη Τερζή έδωσε το πρώτο εισιτήριο στον Λευτέρη Κιντάτο. Ο νεαρός είναι 32 χρόνων και κατάφερε να κερδίσει με τη φωνή του και τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι τον διεκδίκησαν με πάθος, αν και τελικά πέρασε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Τον τραγουδιστή

τον είχε ανακαλύψει και η «Espresso» στα Κάπα Studios. Είναι ο καλλιτέχνης που έχει την εμφάνιση... ροκά, αλλά τραγουδά λαϊκά και μας είχε δηλώσει στις αρχές Δεκεμβρίου ότι ήθελε για «προπονητή» του τον Αντώνη Ρέμο. Και τελικά η τύχη ήταν με το μέρος του.

Η 19χρονη Θεσσαλονικιά Κατερίνα Λιόλιου, που ερμήνευσε το «Dream οn» των Aerosmith και είναι φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, πήρε κι εκείνη το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Η Κατερίνα, όπως πληροφορηθήκαμε, ασχολείται από μικρή με τη μουσική και έχει τραγουδήσει με γκρουπ στο Schoolwave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές. Η νεαρή εντάχθηκε στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Το πράσινο φως πήρε και η 25χρονη Αννα Μαρία Μπιλίδα, η οποία ερμήνευσε το «Μέτρημα» της Νατάσσας Μποφίλιου. Η Αννα Μαρία τραγουδάει από οκτώ χρόνων, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές της στην υποκριτική. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τη Σοφία Βόσσου. Στις τυφλές οντισιόν ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίσου ενθουσιάστηκαν μαζί της και προσπάθησαν να τη δελεάσουν να επιλέξει την ομάδα τους. Εκείνη όμως είπε το «ναι» στη Μελίνα.

Ο Στέλιος Μάγαλιος, 30 ετών, διάλεξε το «How you remind me» των Νickelback. Κατάγεται από την Οξυά Καρδίτσας, αλλά ζει στην Κεφαλλονιά με την οικογένειά του. Ασχολείται με το τραγούδι εδώ και επτά χρόνια. Η ερμηνεία του εξέπληξε και τους τέσσερις κριτές, αλλά εκείνος... ψήφισε για coach τη Δέσποινα Βανδή.

Μάγεψε τον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento η Δήμητρα Δημητρακοπούλου. Η 27χρονη ερμήνευσε το «Love the way you lie» της Rihanna, αλλά ο Αντώνης Ρέμος της ζήτησε να ερμηνεύσει κι ένα ελληνικό τραγούδι. Εκείνη του έκανε το χατίρι και τραγούδησε το «Πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου.

Ο 25χρονος Αλεξ Οικονόμου τραγούδησε το «Make you feel my love» της Αdele και ξεσήκωσε τους κριτές, αλλά τελικά τον κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος. Ο νεαρός γεννήθηκε στην Κύπρο, έκανε σπουδές στη Νέα Υόρκη και έχει ψηφιστεί ως «Best Jazz Artist of the year 2013». Εχει ζήσει δύο χρόνια στο Λος Αντζελες, όπου έκανε τζινγκλάκια για διαφημίσεις.

Εβδομος ανάμεσα στους 10 που παρουσιάστηκαν στο πρώτο επεισόδιο και με το εισιτήριο στο χέρι έφυγε ο Παναγιώτης Κουφογιάννης, 26 ετών, ο οποίος ερμήνευσε το «This Love» των Maroon 5. Με καταγωγή από την Κύπρο, ο Παναγιώτης έχει στο βιογραφικό του σπουδές στη Βοστόνη. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης ήταν εκείνος που τον επέλεξε για την ομάδα του.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα