Πρώην υπουργός παραδέχεται τη χρήση «κοριών»

00:00 26/4/2013 - Πηγή: TNSite
Ως πολιτική βόμβα χαρακτηρίστηκαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Γεωργίας και Τροφίμων της Βουλγαρίας, Μίροσλαφ Νάιντενοφ, ότι τα μέλη της κυβέρνησης του Μπόικο Μπορίσοφ βρίσκονταν συνεχώς υπό το άγρυπνο μάτι του «Μεγάλου αδερφού» στο υπουργικό συμβούλιο.

Κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού BTV ο πρώην υπουργός κατέστησε σαφές, ότι πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο υπήρξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών, Τσβετάν Τσβετάνοφ.

Ο Μιροσλάφ Νάιντενοφ περιέγραψε την πρακτική της ευρύτατης χρήσης των «κοριών», και βιντεοσκόπησης,

η οποία έχει γίνει, εξάλλου, εδώ και καιρό αφορμή η αντιπολίτευση να κατηγορεί τους μέχρι πρόσφατα κυβερνώντες αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και το «δεξί χέρι» του τον Τσβετάν Τσβετάνοφ για προσπάθεια οικοδόμησης αστυνομοκρατούμενου αυταρχικού καθεστώτος στη Βουλγαρία.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε επίσης σε μια περίπτωση στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όταν στην ανακοίνωση του κ. Νάιντενοφ για επίσκεψή του στην πόλη Χάσκοβο στη ΝΑ Βουλγαρία ο ίδιος ρωτήθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών Τσβετάνοφ: «Γιατί τότε το σύστημα λέει, ότι ήσουν στην Ελλάδα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα