Πρώτο τρέιλερ του «Malavita»: Η μαφία μέσα τους!

09:49 6/6/2013 - Πηγή: TNSite

Οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεριζώνονται ειδικά όταν έχεις μάθει να λύνεις τις διαφορές σου με όπλα, εκβιασμούς και μαφιόζικα κόλπα.

To πρώτο τρέιλερ του «Malavita», της νέας ταινίας του Λικ Μπεσόν σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε (και με το διεθνή τίτλο «The Family») μόλις κυκλοφόρησε και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία προορισμένη να γίνει επιτυχία, κι όχι μόνο γιατί πρωταγωνιστεί το δίδυμο Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μισέλ Φάιφερ.

Ο Μπεσόν και ο Μάικλ Καλέο προσάρμοσαν το σενάριο από το βιβλίο του Τονίνο Μπενακουΐστα «Badfellas», το οποίο

αφηγείται τις περιπέτειες μιας διαβόητης οικογένειας μαφιόζων που μετακομίζει στο Γαλλικό Βορρά στα πλαίσια ενός προγράμματος προστασίας μαρτύρων. Αναμενόμενα, όσο και να προσπαθούν να προσαρμοστούν στο καινούργιο περιβάλλον και να συγχωνευτούν με τους ντόπιους, η παλιά τους ζωή τούς ακολουθεί σα σκιά και σύντομα μπαίνουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν και πάλι τις παλιές γνωστές μεθόδους (βλέπε εγκλήματα και παρανομίες) για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Ντε Νίρο θα κρατά το ρόλο του αρχιμαφιόζου πάτερ-φαμίλια και η Φάιφερ, από την εμπειρία της πριν δυο χρόνια στη δυσλειτουργική οικογένεια του «Dark Shadows», θα περάσει στην αντισυμβατική οικογένεια των γκάνγκστερ και μάλλον θα είναι από τις γυναίκες που καλύτερα να μη συναντήσει κανείς στο δρόμο του, όχι μόνο γιατί είναι παντρεμένη με το «αφεντικό», αλλά γιατί επιπλέον έχει μια τάση προς τον εμπρησμό – θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πυρομανής.

Ο Τόμι Λι Τζόουνς υποδύεται τον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών που προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένεια και να κρατήσει την ταυτότητά τους μυστική. Πράγμα κάπως δύσκολο όταν όχι μόνο ο πατέρας είναι ικανός να δείξει τη δυσαρέσκειά του σε ένα κακόμοιρο μάστορα στέλνοντάς τον στα επείγοντα, αλλά η μητέρα ανάβει φωτιές στο τοπικό σουπερμάρκετ, στη μικρή γαλλική επαρχία, η κόρη απαντά στο φλερτ των αγοριών με ξύλο και ο γιος έχει ήδη στήσει στο σχολείο μαφιόζικη επιχείρηση, δωροδοκώντας τους συμμαθητές του και διακινώντας παράνομα είδη.

Ο Μπεσόν γύρισε το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας στις ακτές της Νορμανδίας, ενώ Ντε Νίρο και Φάιφερ ξαναβρίσκονται μαζί στα σετ, μετά το «Stardust» και το «New Year’s Eve». Η ταινία έρχεται στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο, λίγο μετά την πρεμιέρα της σε ΗΠΑ και Γαλλία.

Ανθή Νταουσάνη

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα