Προβολή της Αλοννήσου στη Θεσσαλονίκη

17:14 29/5/2013 - Πηγή: TNSite
Με εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο ο Δήμος Αλοννήσου επιχειρεί να αναδείξει το φυσικός κάλλος του προορισμού που θεωρείται το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου.

Σε αφίσα διαστάσεων, 16 μέτρα μήκος Χ 4 μέτρα ύψος και με κεντρικό slogan «Αλόννησος από… άλλο ανέκδοτο» όπου δεσπόζει η εξωτική παραλία του Αγίου Δημητρίου, ο δημοφιλής ανεκδοτοποιός του «Ράδιο Αρβύλα» και λάτρης του νησιού, Στάθης Παναγιωτόπουλος, προσκαλεί στο νησί όσους επιθυμούν μια επιλογή διακοπών που θα σκέφτονται λίγα και θα θυμούνται πολλά!

Η αφίσα θα καλύπτει περιμετρικά το δικτύωμα στον

χώρο άφιξης – αναχώρησης των επιβατών του σταθμού ΚΤΕΛ Ν. Μακεδονίας. Ο κεντρικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων αποτελεί το σημαντικότερο κυκλοφοριακό κόμβο της Θεσσαλονίκης με συνολική μέση μηνιαία κίνηση που ξεπερνά τα 1.000.000 άτομα.

Η δράση που ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και θα διαρκέσει ένα μήνα, εντάσσεται στο πλάνο στοχευμένων ενεργειών για την ελληνική αγορά που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την MTC GROUP, την εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων του.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα