Ψυχαγωγία και πολιτισμός «απογειώνουν» τις αγορές

13:15 23/4/2013 - Πηγή: TNSite
Με μια εντυπωσιακή περίοδο τριών εβδομάδων, γεμάτων με μοναδικές ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις, το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Αττικής υποδέχεται τις γιορτές του Πάσχα.

Για ακόμη μια φορά, οι επισκέπτες του Smart Park θα κάνουν like στα υπαίθρια «must of the town» διαδραστικά δρώμενα που μόνο αυτό έχει καθιερώσει: Δωρεάν για το κοινό μουσικοθεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικά street events, πρωτότυπα μαγειρικά happenings και μια, υψηλής αξίας,

πολιτιστική δράση θα συνθέσουν, για όλη την οικογένεια, το πιο ελκυστικό shopping σκηνικό της Πασχαλινής Αθήνας!

To Σάββατο, 27 Απριλίου, οι performers Burger Project «χτυπούν» ένα ακόμη sold out στο Smart Park, με την εκπαιδευτική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα»! Παιδιά κάθε ηλικίας μεταμορφώνονται σε νεαρούς μουσικούς και απολαμβάνουν δημιουργικές παρουσιάσεις οργάνων, ρυθμικούς αυτοσχεδιασμούς, τραγούδι και χορό, σε μια «extravaganza» μουσικής φαντασίας.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο περίπατος στους πράσινους διαδρόμους του πάρκου, οδηγεί στον executive chef, Κυριάκο Μελά, ο οποίος θα προσφέρει στα παιδιά μαγειρική μαγεία, μυρωδιές και αρώματα στα εξάωρα, καθημερινά Πασχαλινά Εργαστήρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής. Το πρόγραμμα της πρώτης επίσημης Σχολής Μαγειρικής για Παιδιά “Kids Cooking Club”, θα προσεγγίσει τους μικρούς φίλους του Smart Park, με μαθήματα ζαχαροπλαστικής και διατροφικής αγωγής, δημιουργώντας υπέροχα σοκολατένια αβγουλάκια μαύρης σοκολάτας, υγιεινά γλυκίσματα και μέσα από τις ιδιαίτερες συνταγές του, θα διαμορφώσει τη γνώση του «τρώμε σωστά – τρώμε υγιεινά». Τις ίδιες μέρες, δίπλα στα χαλαρωτικά café και εστιατόρια του πεζόδρομου του πάρκου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανεπανάληπτα family shows με «Γιγάντιες Φούσκες» θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε ένα συναρπαστικό κόσμο με τεράστιες σαπουνόφουσκες που πετούν και γοητεύουν μικρούς και μεγάλους!

Κάθε Σάββατο του έτους, το Smart Park προσφέρει μια μοναδική απόδραση από τη γκρίζα πόλη στους ανοιχτούς του χώρους, με τη δράση smART saturDAY. To event φιλοξενεί στον πεζόδρομο και την πλατεία του street performers από όλο τον κόσμο: top guest artists, όπως ζογκλέρ, ακροβάτες, μουσικοί, χορευτές, παραμυθάδες και παραστάσεις κουκλοθέατρου θα χαρίσουν σε όλους ξεχωριστή interactive διασκέδαση.

Τέλος, από 12 Απριλίου έως και 2 Μαϊου, το Smart Park αγκαλιάζει στους χώρους του μια σημαντική πολιτιστική δράση, με τίτλο «Εκποίηση - Παζάρι βιβλίου» που διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος. 170 εκδότες και 500.000 βιβλία κάθε είδους, για κάθε ηλικία, θα εκτεθούν στους επισκέπτες του πάρκου και θα πωλούνται σε εκπτωτικές τιμές από 0,50 έως 5 ευρώ, προσφέροντας, σε δύσκολες εποχές, μια εναλλακτική «διέξοδο» πολιτισμού.

Το Smart Park, και την περίοδο του Πάσχα, προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν το μοναδικό του concept, shop play enjoy, στον πιο ξεχωριστό, open air προορισμό δημιουργικής ψυχαγωγίας και shopping εμπειρίας της φετινής άνοιξης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις, τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Smart Park βρείτε μας στο facebook.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα