Ρέμος: Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος

13:37 23/7/2013 - Πηγή: TNSite

Μπορεί πάνω από 60.000 Έλληνες να ζουν με 3 ευρώ την μέρα, κάποιοι άλλοι, όμως, δεν «χαμπαριάζουν»: με τα κιβώτια άνοιξαν τις πανάκριβες σαμπάνιες για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά και να βρίζει τον... Σόιμπλε για την λιτότητα στη χώρα!

«Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε

και περπάτησε ο πο*στης! Ελα πάμε», αναφώνησε ο τραγουδιστής την ώρα που δεκάδες κιβώτια με σαμπάνιες κατέφτασαν στη σκηνή όπου τραγουδούσε και εκείνος, δεν παρέλειψε να πιει από το μπουκάλι.

Περίπου 1.500 άνθρωποι πλήρωσαν 180 ευρώ για να μπουν το βράδυ της Κυριακής στο «Nammos» της Μυκόνου, ενώ άλλα τόσα κόστιζε το υποχρεωτικό μενού, με καβουρόψυχα πανέ, μπριζόλα, σαλάτα και μους λευκής σοκολάτας.

Πάνω στα τραπέζια είχαν στηθεί 5λιτρα μπουκάλια βότκας, αν και αυτό που έκανε θραύση ήταν οι «Moet & Chandon», που σερβίρονταν μέσα σε παγοθήκες και κόστιζαν από 380 έως 25.000 ευρώ το μπουκάλι! Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα, ενώ ένα πράσινο λέιζερ ανέλαβε να γράψει το όνομα του μαγαζιού στον μυκονιάτικο ουρανό!

Και μπορεί ο τραγουδιστής και οι καλεσμένοι να δροσίζονταν με τις πανάκριβες σαμπάνιες, ωστόσο, δεν παρέλειψαν να στείλουν μήνυμα... αντίστασης, βρίζοντας την πολιτική ηγεσία της Γερμανίας για τα Μνημόνια!

«Κο*φάλ*» την ανέβαζε, «κο*φάλ*» την κατέβαζε την Άνγκελα Μέρκελ ο Αντώνης Ρέμος και το... επαναστατικό το πνεύμα ξυπνούσε, καθώς οι παριστάμενοι του άνοιγαν το ένα μπουκάλι σαμπάνιας μετά το άλλο! Πληροφορίες αναφέρουν πως συνολικά ανοίχτηκαν πάνω από 300 σαμπάνιες, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν πεταμένες σε σορούς μιας και δεν υπήρχαν γαρύφαλλα για να ράνει ο κόσμος τον καλλιτέχνη...

Από το «Nammos» ξεκίνησε ο... αγώνας για τα μέτρα που έχουν «γονατίσει» τον ελληνικό λαό! Μόνο που όσους κάθισαν στις λευκές καρέκλες δεν είδαμε να τους έχουν επηρεάσει και πολύ η Γερμανίδα καγκελάριος και ο υπουργός Οικονομικών της, οι οποίοι, φυσικά, δεν ήταν παρόντες και στο πάρτι!

Παρόντες, πάντως, ήταν άνδρες του ΣΔΟΕ που ήλεγχαν αποδείξεις και παραστατικά, όσο ο τραγουδιστής και το κοινό του έβρεχαν τα λαρύγγια τους με πανάκριβες σαμπάνιες και έριχναν κατάρες προς Γερμανία μεριά για την κατάντια της Ελλάδας...

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα