Ρεπορτάζ στις πλάτες πλημμυροπαθή

18:00 26/6/2013 - Πηγή: TNSite
Έντονα σχόλια στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει ένα δημοσιογράφο στην Ινδία, να καλύπτει το ρεπορτάζ από μια κατεστραμμένη περιοχή… στις πλάτες ενός πλημμυροπαθή!

Ο δημοσιογράφος Narayan Pargaien βρισκόταν σε μια παραγκούπολη, η οποία επλήγη σοβαρά από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν το κρατίδιο Uttarakhand και οι οποίες στοίχιζαν τη ζωή σε 1.000 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, ο δημοσιογράφος αντέκρουσε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για εκμετάλλευση

ανθρώπου, λέγοντας ότι ο πλημμυροπαθής προθυμοποιήθηκε ο ίδιος να τον κουβαλήσει στις πλάτες του «γιατί ήθελε να δείξει σεβασμό, καθώς δεν είχε γνωρίσει ποτέ άλλοτε κάποιον σημαντικό».

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι πλήρωσε τον άνθρωπο αυτό 50 ρουπίες για τον κόπο του.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα. Ο άνθρωπος αυτός με φώναξε στο σπίτι του και μου ζήτησε να καταγράψω τις ζημιές που είχε υποστεί. Το σπίτι του ήταν σε άθλια κατάσταση και είχε μόνο λιγοστά τρόφιμα και λίγο νερό. Τον βοηθήσαμε δίνοντάς του λίγο φαγητό και λίγα χρήματα κι εκείνος για να δείξει την ευγνωμοσύνη του προθυμοποιήθηκε να το κάνει» είπε και συνέχισε: «Φταίει ο καμεραμάν ο οποίος ήθελε να σαμποτάρει την καριέρα μου τραβώντας πλάνο από τέτοια απόσταση και δείχνοντάς με ολόκληρο. Ήθελε να μου κάνει κακό».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα