Σάλος στην Οδησσό: Τραγουδιστής έβαλε την ρωσική σημαία στο παντελόνι του

16:37 4/8/2013 - Πηγή: TNSite

Πρόκειται για τον Τζάρεντ Χέισελχοφ, ο οποίος αποτυπώθηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο στην Οδησσό της Ουκρανίας, στις 31 Ιουλίου να αρπάζει την ρωσική σημαία και απευθυνόμενος στο κοινό λέει αστειευόμενος: "Μην το πείτε στον Πούτιν!".

Στη συνέχεια χώνει την σημαία μέσα στο παντελόνι του, την βγάζει από πίσω και την πετά στο κοινό.

Όπως ήταν επόμενο οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και πολύ ηχηρές.

Ο υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, αποκάλεσε τα μέλη του συγκροτήματος "ηλίθιους" και ακύρωσε την προγραμματισμένη τους εμφάνισή σε φεστιβάλ που διεξάγεται την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, στην περιοχή Κρασνοντάρ, στα νότια της Ρωσίας.

"Μίλησα με τις περιφερειακές αρχές του Κρασνοντάρ. Οι Bloodhound Gang ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Αυτοί οι ηλίθιοι δεν θα παίξουν στο Κουμπάν" δήλωσε εξοργισμένος ο Ρώσος υπουργός Πολιτισμού, ενώ ο διοργανωτής του φεστιβάλ σημείωσε:

"Είμαστε εδώ για να κάνουμε φίλους και να ακούσουμε μουσική. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλλει τους κατοίκους οποιασδήποτε χώρας".

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο Χέισελχοφ ζήτησε συγγνώμη και υποστήριξε ότι δεν ήταν στόχος του να προσβάλλει κανέναν. Είπε ότι αποτελεί παράδοση για το συγκρότημα, οποιοδήποτε αντικείμενο πετούν από την σκηνή να έχει περάσει πρώτα από το παντελόνι του, ενώ υποστήριξε πως αποφάσισε να πετάξει την ρωσική σημαία όταν είδε κάποιους θαυμαστές του γκρουπ να ενοχλούνται που την είδαν τοποθετημένη στην σκηνή.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα