Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 21 Μαΐου

10:42 21/5/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Μουσταφά, έρχεται αντιμέτωπος με την κατάσκοπο που επιχειρεί να τον σκοτώσει. Αργότερα, στέλνουν τη Γκιουλιζάρ στο παλάτι, γιατί ο Ιμπραήμ, θέλει να την παρουσιάσει στον Σουλεϊμάν, με σκοπό να ενοχοποιήσει τη Χουρρέμ.

Ο Ιμπραήμ παρουσιάζει τελικά την κατάσκοπο στον Σουλτάνο για να ομολογήσει ποιος την έστειλε στο παλάτι τον Μουσταφά με την προοπτική για να τον σκοτώσει.

Εκείνη όμως τους λέει πως πήρε εντολές από κάποιον Πέρση

και πως ο Ιμπραήμ της ζήτησε να πει ψέματα πως την έστειλε η Χιουρρέμ.

Στο παλάτι της Μανίσα, θα μαθευτεί το νέο για την εγκυμοσύνη μιας παλλακίδας.

Θα γίνει αυτό που θέλει η Μιχριμάχ Σουλτάν και ο Ηγεμόνας Μεχμέτ θα δώσει την εντολή για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της Νουρμπαχάρ. Ο Ηγεμόνας Μεχμέτ, ο οποίος θα αλλάξει την απόφασή του την τελευταία στιγμή, θα έχει αργήσει τόσο, ώστε να μην μπορέσει να εμποδίσει αυτό το γεγονός.

Ο Ιμπραήμ, αποφασίζει να εκτελεστεί το άτομο που τον προσέβαλε, δεν θα οπισθοχωρήσει ούτε με τον αναβρασμό που θα προκαλέσει ο Ομέρ στον λαό. οπισθοχωρήσει ούτε με τον αναβρασμό που θα προκαλέσει ο Ομέρ στον λαό. Η δίκη που θα γίνει με τη διαχείριση του Εμπουσούντ Εφέντη, θα ακούσει και τις δυο πλευρές και θα βγάλει μια απόφαση διαφορετική από αυτή που περίμεναν ο Ιμπραήμ και η Χουρρέμ.

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα