Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Το τραγικό τέλος της Νιγκιάρ

10:36 10/6/2013 - Πηγή: TNSite

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο Σουλειμάν. Η Γκιουλμπαχάρ ξυπνάει τον Ρουστέμ λέγοντάς του ότι βγήκαν στους διαδρόμους του παλατιού έναν Αγά δολοφονημένο. Ο Ρουστέμ έντρομος τρέχει να δει τι συμβαίνει και βρίσκει άδεια την κούνια της κόρης του, Αϊσέ.

Ο Σουλεϊμάν

ενημερώνεται για το γεγονός και φτάνει στο παλάτι της Μιχριμάχ. Στο μεταξύ, η Γκιουλμπαχάρ βρίσκει ένα σκουλαρίκι κάτω από την κούνια του μωρού και αναγνωρίζει ότι ανήκει στην Νιγκιάρ. Ο Σουλεϊμάν ζητάει από τον Μπαλί Μπέη να βρουν την εγγονή του και να του φέρουν το κεφάλι της Νιγκιάρ. Η δε Νιγκιάρ αποκαλεί το μωρό "Εσμανούρ" και ζητά από έναν ψαρά να την μεταφέρει απέναντι. Ο ψαράς ενημερώνει τον Ρουστέμ ότι μετέφερε μια γυναίκα απέναντι με την κόρη της, την Εσμανούρ. Στο παλάτι επικρατεί πανικός μετά την απαγωγή της εγγονής του Σουλεϊμάν και της Χουρέμ.
Η Νιγκιάρ τρέχει στο δάσος κρατώντας στα χέρια της το μωρό. Ο Ματρακτσί την εντοπίζει και ζητά από τον Μπαλί Μπέη να την σκοτώσει για να μην πέσει στα χέρια του Ρουστέμ. Η Νιγκιάρ βρίσκεται κοντά σ' ένα γκρεμό και κανείς δεν την πλησιάζει γιατί φοβούνται μήπως και πηδήξει μαζί με το παιδί. Η Νιγκιάρ απειλεί τον Ματρακτσί ότι θα πηδήξει στο γκρεμό μαζί με το μωρό και του καταλογίζει ευθύνες που δεν ξαναείδε ποτέ την κόρη της.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις λεπτομέρειες και το βίντεο

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα