Στανίση: Δεν είμαι η νονά του Πάσχα, είμαι η νονά όλου του χρόνου

14:14 29/4/2013 - Πηγή: TNSite

Σχόλια έχει προκαλέσει η επιλογή της Κατερίνας Στανίση να συμμετάσχει στο διαφημιστικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, παριστάνοντας τη νονά που φέρνει τα δώρα στα παιδιά τις ημέρες του Πάσχα.

Η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα της χρεώνουν για την επιλογή της.

Έχω φάει πολλές “πόρτες” από ανθρώπους της δουλειάς και των media. Εγώ δεν έχω απαιτήσει να με σέβονται, αλλά περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση.

Πέρασαν στιγμές που μου έκλεισαν πολλές πόρτες και ένιωσα άσχημα γι' αυτό... Αυτοί που μου έκλειναν τις πόρτες τώρα μου τηλεφωνούν για να μου ζητήσουν κάτι. Ήρθε ο καιρός να κλείσω και εγώ την πόρτα!”, δήλωσε σε συνέντευξύ της στη “Real Life”.

Επίσης αποκάλυψε: "Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει, τα έχασα όλα. Ό,τι είχα και δεν είχα. Έμεινα στον άσο, μου τα είχαν κάνει όλα ομόλογα και τα έφαγε η τράπεζα. Εγώ χρηματιστήριο δεν ξέρω να παίζω, αυτοί τα παίξανε. Εγώ ήξερα ότι τα λεφτά είναι σταθερά, κλειστά... Εγώ δεν τα ήξερα αυτά. Ηταν ένα αρκετά σεβαστό ποσό."

Όπως πρόσθεσε, τώρα ξεκινάει από την αρχή: «είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς πολλές φορές από την αρχή, γιατί δεν είμαι 20 χρονών».

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και την προσπάθειά της να βοηθά τους ανθρώπους όσο μπορεί σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Μίλα”.
"Εγώ δεν είμαι η νονά του Πάσχα, είμαι η νονά όλου του χρόνου", "Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λένε, το χαίρομαι πάρα πολλοί"

«Ως λαϊκή τραγουδίστρια και ως λαϊκός άνθρωπος θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Μεγάλωσα σε λαϊκή γειτονιά στη Νάουσα. Βέβαια άλλαξαν πολλά πράγματα με τη δουλειά μου, καλυτέρεψε η ζωή μου, αλλά καλώς ή κακώς παρέμεινα ένας άνθρωπος καθημερινός», απαντά η τραγουδίστρια, όταν την ρωτούν για τα «πυρά» που δέχεται λόγω του γνωστού διαφημιστικού.

Δείτε την συνέντευξη της τραγουδίστριας στο "Μίλα"

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα