Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στη Βραζιλία, νεκρός διαδηλωτής στο Σάο Πάολο

06:58 21/6/2013 - Πηγή: TNSite

"Οειδικός Μοακούρ Ντουάρτε, του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου του Ρίο ντε Τζανέιρο, εκτιμά ότι 300.000 άνθρωποι παρακολουθούν την εκδήλωση" μετέδωσε το tweet της αστυνομίας και το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Πάντως επισήμως η αστυνομία όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν είχε ακόμη τις δικέςτης εκτιμήσεις για τον αριθμό των διαδηλωτών στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ένας νεκρός διαδηλωτής στην πολιτεία του Σάο Πάολο

Ένας διαδηλωτής πέθανε στην πολιτεία του Σάο Πάολο όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες, από τις τοπικές αρχές, πληροφορίες ο διαδηλωτής πιθανώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

"Έναόχημα χτύπησε μια ομάδα τριών ατόμων, ο ένας εκ των οποίων εξέπνευσε στην πόλη της Ριμπεϊράο Πρέτο, 330 χιλιόμετρα από το Σάο Πάολο", δήλωσε ηαστυνομία της πολιτείας στο λογαριασμό της στο Twitter. Σύμφωνα τώρα μετον τοπικό Τύπο, το όχημα προσπαθούσε να προσπεράσει μια ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι είχαν αποκλείσει ένα δρόμο.

Πρόκειταιγια τον πρώτο θάνατο που σχετίζεται με τις διαδηλώσεις που συγκλονίζουντη Βραζιλία τις τελευταίες 10 ημέρες. Όσον αφορά τις διαδηλώσεις που συνεχίζονται κατά μήκος της Βραζιλίας περισσότεροι από 800.000 διαδηλωτές- κατά άλλες εκτιμήσεις πάνω από ένα (1) εκατομμύριο- βγήκαν στους δρόμους των 16 μεγαλύτερων πόλεων της χώρας, σύμφωνα με το ΓαλλικόΠρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται επίσημες πηγές.

Πηγη:ΑΠΕ-ΜΠΕ

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα