Συνελήφθη η ηθοποιός Γουίδερσπουν

15:29 22/4/2013 - Πηγή: TNSite

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Ρις Γουίδερσπουν, συνελήφθη στην Ατλάντα κατηγορούμενη για απρεπή συμπεριφορά. Το περιστατικό έχει ως εξής: η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της, κυνηγός

ταλέντων Τζέιμς Τοθ, για να υποβάλει τον οδηγό σε αλκοτέστ, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του περιοδικού του Χόλιγουντ Variety. Η 37χρονη ηθοποιός καυγάδισε με τους αστυνομικούς, οι οποίοι έθεσαν υπό κράτηση τον 42χρονο σύζυγό της.

Η αστυνομία τον σταμάτησε επειδή πάτησε την διαχωριστική γραμμή και διαπίστωσε ότι μύριζε αλκοόλ, ενώ στη συνέχεια το αλκοτέστ επιβεβαίωσε το… προφανές, σύμφωνα με έκθεση του Σώματος.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν την ηθοποιό να παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά μετά τη σύλληψη του συζύγου της εκείνη βγήκε από το όχημα και είπε ότι είναι αμερικανίδα πολίτης και έχει το δικαίωμα να πατάει σε αμερικανικό έδαφος, σύμφωνα με το περιοδικό.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και η ίδια. Το περιοδικό φιλοξενεί δηλώσεις του αστυνομικού που συνέλαβε το ζευγάρι, σύμφωνα με τον οποίο η ηθοποιός είπε: «Ξέρετε ποια είμαι εγώ;». Ο αστυνομικός απάντησε: «Όχι, δεν χρειάζεται να γνωρίζω το όνομά σας αυτή τη στιγμή» για να λάβει την απάντηση από την Γουίδερσπουν: «Τώρα θα μάθετε ποια είμαι. Θα σας βγάλω στα δελτία ειδήσεων».

Το ζευγάρι, που συνελήφθη την Παρασκευή, αφέθηκε ελεύθερο την ίδια μέρα και σήμερα πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά όπως δήλωσαν πηγές που γνωρίζουν στο περιοδικό, ο δικηγόρος τους θα ζητήσει να τους δοθεί άλλη ημερομηνία.

Zougla.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα