Τα πλέι οφ: Αυτές είναι οι 4 ομάδες

02:35 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Στα πλέι οφ η κατάσταση οριστικοποιήθηκε Δεν αλλάζει , ο κόσμος να χαλάξει!

Το τιμ των πρεσβευτών του ελληνικού φουτμπόλ στο Γιουρόπα Λιγκ παρέμεινε και μετά την 29η αγωνιστική ως είχε. Έτσι θα παραμείνει και στο φινάλε του Πρωταθλήματος. Είναι εκτός βεληνεκούς όσων ομάδων σκόπευαν μια θέση του.

Απλά, αναμένουμε τις τυχόν αλλαγές στις διαφορές βαθμών στη βαθμολογία των πλέι οφ!

Σήμερα πάντως, η βαθμολογία είναι:

1ος ΠΑΟΚ με 59 βαθμούς. Η μεγάλη ομάδα

της Θεσσαλονίκης στοχεύει το +4 από τον … ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα. Με τις δύο ομάδες – κατά σύμπτωση - να παίζουν στην Τούμπα. Σε ρυθμό ρελαντί και με επαγγελματικό τρόπο «καθάρισε» τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Με τον «κίπερ» του Γλύκο όμως, να κερνά πίκρα τους Βοιωτούς.

Με νίκη την Κυριακή ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει διάνα τον στόχο του +4 αλλά … Για τον ΠΑΟΚ προέχει πλέον, η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Ως εκ τούτου και στην προτελευταία και στην τελευταία αγωνιστική η συντήρηση δυνάμεων είναι προτεραιότητα

2ος Αστέρας με 53 βαθμούς. Μετά την τρίτη σερί ήττα (από τον Άρη στο « Κλ. Βικελίδης») η εντυπωσιακή ομάδα της Τρίπολης δεν κινδυνεύει, να χάσει την θέση της. Χάνει όμως, σωρηδόν τις καλές εντυπώσεις μετά την ευρειών διαστάσεων αποτυχία της στη Θεσσαλονίκη. Αν κι η ουσία της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ – πιστώνεται στο ενεργητικό του. Μη λησμονείτε φυσικά, και την προοπτική πρόκρισης στιον τελικό Κυπέλλου

3ος ΠΑΣ Γιάννινα με 44 βαθμούς. Η έκπληξη του Πρωταθλήματος επιστρέφει στην Ευρώπη χωρίς ανησυχεί την τελευταία αγωνιστική για το εισιτήριο της. Νίκησε την καταδικασμένη Κέρκυρα 1-0 κι απολαμβάνει τους καρπούς της επικής προσπάθειας του.

4ος Ατρόμητος με 43 βαθμούς. Η απογοήτευση επί του παρόντος – σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν του - του Πρωταθλήματος Το φινάλε έχει ενδιαφέρον επειδή φλοξενεί την απεγνωσμένη για σωτηρία ΑΕΚ στο Περιστέρι. Δεν πέρασε από την Κρήτη κόντρα στον επίσης απεγνωσμένο για σωτηρία ΟΦΗ με το 2-2 στο 89ο λεπτό αν και προηγήθηκε δις.

Pamesports.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα